Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Kingsin supertähdet hurjassa vireessä NBA:ssa!: “Ihmiset kuin turtuvat siihen mitä hän tekee”

'Aaron Fox hurjassa vireessä NBA:ssa
AOP

Domantas Sabonis pelasi kauden 20. tripla-tuplansa, kun Sacramento Kings kaatoi Los Angeles Clippersin NBA:ssa viime yönä Suomen aikaa.

Upeaa kautta pelaavasta Los Angeles Clippersistä ei ollut lopulta vastusta, kun Sacramento Kingsin supertähtikaksikko, Domantas Sabonis ja De’Aaron Fox, pääsivät vauhtiin.

Fox ja Sabonis jäivät pari viikkoa sitten monien yllätykseksi NBA:n tähdistöottelun ulkopuolelle. Kaksikko on kuitenkin keskittynyt murjottamisen sijaan omaan tekemiseensä ja supertähtien “koston” sai viimeisimpänä kokea Clippers.

Sabonis viimeisteli Kingsin 123-107 voitossa kauden 20. tripla-tuplansa ja Fox paukutti 33 pistettä.

Sabonis viimeisteli 17 pistettä, 12 levypalloa ja 12 syöttöä, mikä teki hänestä yhden kuudesta pelaajasta NBA:n historiassa, joka on viimeistellyt vähintään 20 tripla-tuplaa yhden kauden aikana.

– Luulen, että ihmiset kuin turtuvat siihen mitä hän tekee. Hän tekee lähes keskiarvolta tripla-tuplan peliä kohden – sen on kova saavutus, Fox ylisti Sabonisia.

– Emme antaneet 30 pistettä yhdelläkään neljänneksellä. Jos puolustat tuolla tavalla, annat itsellesi mahdollisuuden voittoon joka ikinen ilta, Fox summasi puolestaan Kingsin esityksestä.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo