Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-tähti maireana huippuesityksen jälkeen: “Se on kuin supervoima”

LeBron James (vas.) ja Norman Powell.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Los Angeles Lakers kaatoi paikallisvalmentajansa Los Angeles Clippersin huiman kirinsä ansiosta. Ottelun tähti LeBron James kuvaili pelin jälkeen ilmiömäistä virettään.

Los Angeles Clippers joutui pettymään pahasti viime yön NBA-kierroksella, kun Lakers nousi voittoon loppuhetkillä. Clippers lähti otteluun vaikeista asetelmista jouduttuaan pelaamaan ilman loukkaantuneita Paul Georgea ja Ivica Zubacia.

Joukkue sai kuitenkin jalkeille vahvan miehistön muun muassa Kawhi Leonardin ja James Hardenin johdolla. Homma toimi mallikkaasti aina kolmannen jakson loppuun asti. Lakers nousi huimavireisen LeBron Jamesin johdolla rinnalle ja ohi viimeisellä neljänneksellä.

– Pysyin vain vain keskittyneenä ja löysin vireen. Joskus tuntuu, että kaikki, mitä yrität, onnistuu. Minä vain pidin sen johdonmukaisena, ottelun sankari James tunnelmoi Lakers Nationin mukaan.

– En heittänyt harkitsemattomia heittoja ja pysyin linjassa hyökkäyksen kanssa. Joukkuetoverini tekivät hienoa työtä löytäessään minut. Yritin määrittää pelin tempoa, koska aloimme päästä lähemmäs.

– Pääsin tilaan, jota on vaikea kuvailla. Sitä toivoo, että tila kestäsi ikuisesti, mutta se on ohi, kun peli päättyy. Se on kuin supervoima.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo