Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n tähtisikermän jättihankinta avautuu siirtonsa varjopuolista: “Lopulta kyse on valinnoista”

Damian Lillard
AOP

Milwaukee Bucks teki todella kovan luokan kaappauksen, kun joukkue nappasi Damian Lillardin Portland Trail Blazersista. Vaikka joukkue on pärjännyt hyvin, myöntää Lillard, että uuteen ympäristöön totuttelu on vaatinut veronsa.

Portland Trail Blazersissa seuralegendan asemaan noussut Damian Lillard treidattiin vastoin kaikkia odotuksia Milwaukee Bucksiin.

NBA:ssa franchise-pelaajan aseman saavuttanut Lillard oli pitkään Trail Blazerin paras pelaaja, mutta siirtobisneksen raadollisuus sinetöi hänen kohtalonsa.

Lillard on päässyt pelaaman Bucksissa toisen supertähden Giannis Antentokounmpon kanssa ja joukkue on hyvissä asetelmissa Itäisen konferenssin kolmannella sijalla.

Mies kuitenkin myöntää seurasiirron tuoneet omat haasteensa pelikentän ulkopuolella.

– On rankkaa olla erossa lapsistani. Portlandissa elämäni oli järjestetty, Lillard kertoi Yardbarkerin mukaan.

– Äitini asui saman kadun varrella ja veljeni kadun toisella puolella. Siskoni oli niin ikään lähellä. Lapseni olivat koulussa. Koko elämäni oli täydellisesti järjestetty siellä. Se oli loistava tilanne. Joten pelkästään kaiken sen jättäminen taakse on iso asia.

– Tällä hetkellä menen harjoituksiin, palaan kotiin, katson nyrkkeilyä ja pelaan videopelejä. Minulla ei ole juurikaan elämää, mutta lopulta kyse on valinnoista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo