Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Katso: Mikä ratkaisu! – Cavaliers kaatoi Mavericksin NBA:ssa uskomattomalla viime hetken korilla

Max Strus ratkaisi Clevelandille voiton NBA:ssa uskomattomalla tavalla
AOP

Dallas Mavericksin ja Cleveland Cavaliersin välisen ottelun ratkaisusekunnit tarjosivat faneille varsinaisen tunteiden vuoristoradan. Cavaliers nousi uskomattomalla Max Strusin korilla lopulta 121-119 voittoon.

Cleveland aloitti ottelun vahvemmin, mutta Dallas pysyi pelissä mukana Luka Doncisin avustuksella. Viimeisellä neljänneksellä Mavericks nousi johtoon, mutta ei päässyt ratkaisevasti karkuun. Max Strus piti siitä huolen upottamalla neljä kolmen pisteen heittoa peräkkäin.

Paljon urakoinut Doncic heitti lopulta 45 pistettä ja antoi 14 koriin johtanutta syöttöä. Slovenialaistähti jäi yhden levypallon päähän tripla-tuplasta.

Mavericks-fanit ehtivät jo innostua, kun Dallas sai 117-118 tilanteessa riiston ja nousi korilla johtoon, kun pelikellossa oli enää vähän reilu kaksi sekuntia jäljellä.

Clevelandin oli aloitettava omasta päästään ja matkaa korille oli liikaa. Strusille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin kiskaista pallo kaukaa omalta kenttäpuoliskolta ilmaan ja toivoa parasta.

Koripallojumalat olivat tällä kertaa Cavaliersin puolella ja Strusin heittoi painui kuin painuikin sisään. Kotiyleisö Clevelandissa repesi liitoksistaan, eikä Doncicin ja kumppaneiden auttanut kuin pyöritellä päätään.

– Don [Mitchell] ei ollut pelissä mukana, joten jonkun muun oli tehtävä se, Strus vitsaili ratkaisuheitosta.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo