Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Uskomaton sekoaminen! – Venäjän tennistähdellä kiehahti kohtalokkaasti

Venäjän Andrey Rublev rähjää tuomarille ja lentää ulos turnauksesta.
AOP

Dubain ATP-turnauksessa nähtiin todella outo käänne perjantain ensimmäisessä välieräottelussa. Kazakstanin Alexander Bublikin ja Venäjän Andrey Rublevin kuuma välieräottelu päättyi venäläistähden ulosajoon ottelun kolmannessa erässä. Tämä tarkoittaa isoja sanktioita venäläiselle.

Dubaissa on pelattu tällä viikolla ATP-500 -tason turnausta. Turnauksen aikataulu on normaalista hieman poikkeava, sillä Dubain kisa on yksi harvoista jossa loppuottelu pelataan lauantaina. Osasyynä on ensi viikolla Kaliforniassa käynnistyvä Indian Wells Masters-turnaus. Indian Wells käynnistyy Suomen aikaa keskiviikkoiltana ja sijoitetuilla perjantaina.

Perjantaina ensimmäisen välieräottelun vei nimiinsä Kazakstanin Alexander Bublik. Bublik hävisi avauserän katkaisupelissä, mutta vei toisen erän nimiinsä katkaisupelissä. Kolmannessa erässä vastustaja, kakkossijoitettu Venäjän Andrey Rublev karkasi murrolla johtoon, mutta Bublik nousi otteluun vielä mukaan.

Ottelu päättyi Bublikin syötönpitoon 5-5 -tilanteessa. Kun Bublik siirtyi 6-5 -johtoon, niin Rublev avautui rajatuomarille omalla kenttäpuoliskollaan. Rublev huusi venäjäksi uutiseen sopimatonta tekstiä rajatuomarille, joka Rublevin harmiksi ymmärsi venäjää ja kertoi tästä tuomarille. Turnauksen johtaja tuli kentälle ja poisti venäläispelaajan ottelusta, joten Bublik voitti ottelun edeten lauantain finaaliin.

Rublev menettää tapauksen johdosta kaikki tämän viikon ATP-pisteensä ja palkintorahat. Bublik kohtaa loppuottelussa yllättäjä Ranskan Ugo Humberin, joka kaatoi turnauksen ykkössijoitetun Daniil Medvedevin omassa välierässään 7-5, 6-3 -erin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis