Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Norjan supertähti käänsi tilastot päälaelleen! – Yhdysvaltain syöttötykki tylysti lauluun Meksikossa

Casper Ruud tähtää Ranskan avoimien voittoon.
AOP

Meksikon suurkaupunki Acapulcossa pelataan tällä viikolla ATP-kiertueen tennisturnausta. Acapulcossa on perinteisesti ATP-500 -tason kilpailu, joita on tällä viikolla maailmassa kaksin kappalein. Toinen ATP-500 -tason turnaus on Dubaissa, jossa vuorossa on välierät perjantaina. Lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa myös Acapulcossa pelataan kaksi välierää, joista toinen on skandinaavien täyttämä.

Norjan tennistähti, ATP-rankingissa sijalla 11 oleva Casper Ruud otti maukkaan voiton Acapulcon ATP-turnauksessa ja eteni toista viikkoa putkeen välieriin ATP-kiertueella. Ruud kaatoi omassa puolivälieräottelussaan varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa Yhdysvaltain Ben Sheltonin. Ruud oli vahvempi erätappion jälkeen 6-7, 6-4, 6-4 -lukemin.

Norjalainen kohtaa lauantaina välierässä Tanskan Holger Runen. Rune kaatoi omassa puolivälierässään Saksan monipuolisen Dominik Koepferin, jolla on takanaan vahva alkuvuosi. Tanskalainen oli vahvempi 7-6, 7-6 -erin.

Ennen tätä ottelua Shelton ei ollut hävinnyt yhtäkään ottelua voitettuaan avauserän eikä Ruud ollut voittanut yhtäkään kamppailua hävittyään avauserän. Tässä ottelussa kuitenkin poikkeus vahvisti säännön.

Ottelun avauserässä Ruud oli lähempänä murtoa saaden yhden murtopallon erittäin kovaa syöttävää Sheltonia vastaan. Katkaisupeliin erässä kuitenkin edettiin ja Ruud johti sitäkin jo 4-1 -lukemin, mutta ei onnistunut hoitamaan erää nimiinsä, vaikka sai eräpallon omalla syötöllään 6-5 -tilanteessa.

Toisessa erässä Ruud kaivoi ensimmäisen murron ottelussa, kun Shelton tuli syöttämään 4-4 -tilanteessa. Ruud karkasi tehokkailla lyönneillä 15-40 -johtoon ja käytti toisen murtopalloistaan hyödykseen. Erän norjalainen päätti pitämällä syöttönsä nollille.

Heti kolmannen erän alkuun Ruud sai kaksi perättäistä murtopalloa Sheltonin syötössä, mutta ei onnistunut karkaamaan. Lopulta tarvittava murto erän ja ottelun voittamiseksi nähtiin viidennessä pelissä, kun norjalainen mursi nollille. Shelton ei ottelussa saanut luotua yhtään painetilannetta norjalaiselle, sillä Ruud ei ollut missään kohtaa ottelua tasan 40-40 -tilanteessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis