Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Australian tennistähti selvisi shokkialusta! – Upea voitto Acapulcon helteessä

Australian Alex de Minaur eteni Acapulcossa välieriin.
AOP

Acapulcossa pelataan tällä viikolla vuoden neljättä ATP-500 -tason turnausta. Turnauksen neljä puolivälierää pelattiin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa ja neljä turnauksen parasta pelaajaa saatiin selville. Alkuillasta paikallista aikaa nähtiin puolivälierien ennalta mielenkiintoisin ottelu, kun kaksi todellista supertähteä kohtasivat toisensa. Ottelusta muodostui vaiherikas näytös.

Australian Alex de Minaur selvitti tiensä Meksikon Acapulcossa pelattavan tennisturnauksen välieriin. De Minaur kaatoi perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa puolivälierässä Kreikan Stefanos Tsitsipasin hiostavassa kelissä kolmessa erässä.

De Minaur oli vahvempi 1-6, 6-3, 6-3 -lukemin. Ottelun avauserä oli todella erikoinen, sillä australialainen mursi välittömästi Tsitsipasin syötön, mutta sai omalla syötöllään erässä vain neljä pistettä. De Minaur menetti kaikki kolme syöttöään joista ensimmäisessä syöttövuorossa australialaisella oli pelipallo 2-0’n.

Toisessa erässä murtojuhlat jatkuivat. De Minaur mursi Tsitsipasin kolme ensimmäistä syöttömurtoa pitäen oman ensimmäisen syöttövuoronsa. Tämä riitti lopulta 6-3 -erävoittoon, sillä australialainenkin menetti syöttönsä kahdesti. Kolmannessa erässä de Minaur ryhdistäytyi eikä antanut enää kuin yhden murtopallon Tsitsipasille. Vahvan erän aikana australialainen mursi kreikkalaisen syötön kahdesti vieden erän 6-3 -lukemin toisen erän tavoin.

De Minaur kohtaa välierässä Iso-Britannian Jack Draperin. Draper pelaa erinomaista viikkoa Acapulcossa, sillä 22-vuotias vasuri ei ole hävinnyt vielä erääkään.

Avauskierroksella Draper kaatoi Yhdysvaltain seitsemänneksi sijoitetun Tommy Paulin 6-0, 6-4 -lukemin, toisella kierroksella Japanin Yoshihito Nishiokan 6-3, 6-0 -lukemin ja puolivälierässä Serbian Miomir Kecmanovicin 6-2, 6-2 -lukemin.

Serbialaista vastaan Draper sai ykkösen ruutuun vain 51 prosentin varmuudella, mutta voitti näistä 88 prosenttia ja kakkosistakin lähes 60 prosenttia. Britti selvitti ottelussa yhteensä kaksi murtopalloa ja sai hankittua näitä kymmenen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis