Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtaselta tyly esitys! – Ranskassa edessä jättimäinen puolivälierä

Suomen Otto Virtanen haastajakiertueella.
AOP

Ranskan Lillessä pelataan tällä viikolla ATP-kiertueen haastajaturnausta, jossa on mukana Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen. Virtanen puolustaa turnauksessa viime vuotista voittoaan. Suomalaisen kisa on sujunut täysin suunnitelmien mukaan, sillä Virtanen on mukana kahdeksan parhaan joukossa.

ATP-listalla maanantaina sijalle 131 noussut Otto Virtanen on edennyt Lillen haastajaturnauksessa puolivälieriin eli kahdeksan parhaan joukkoon. Virtanen kaatoi myöhään torstai-iltana turnauksen toisella kierroksella Belgian lupaavan 19-vuotiaan Alexander Blockxin suoraan kahdessa erässä. Virtanen oli parempi tylysti 6-1, 6-4 -lukemin ja marssi puolivälierään.

Belgialaista vastaan Virtanen mursi vastustajansa syötön neljä kertaa ja menetti itse syöttönsä kertaalleen. Ensimmäisessä erässä suomalainen antoi seitsemän pistettä Blockxille omalla syötöllään ja käytti molemmat murtopallot.

Toisessa erässä Virtanen pääsi murtamaan viidennessä pelissä Blockxin syötön ja sai 4-2 -tilanteessa kolme murtopalloa, mutta ei onnistunut tuplamurrossa. Belgialainen mursi takaisin, mutta Virtanen nappasi yhdeksännessä pelissä erän toisen murtonsa ja vei erän 6-4 -lukemin pitämällä kymmenennessä pelissä syötön nollille.

Virtanen kohtaa perjantaina Lillen viimeisessä puolivälieräottelussa Ranskan 30-vuotiaan Gregoire Barreren. ATP-listalla sijalla 124 oleva Barrere on sijoitettu turnauksessa viidenneksi. Barrere sai toisella kierroksella Syyrian Hazem Nawilta luovutusvoiton toisessa erässä. Barrere ja Virtanen kohtasivat toisensa Ranskassa Quimperin haastajaturnauksessa tammikuussa. Tuolloin Virtanen oli vahvempi kahdessa erässä.

Välierässä ottelun voittaja kohtaa joko ykkössijoitetun Arthur Rinderknechin tai Iso-Britannian Billy Harrisin. Rinderknech kaatoi torstaina Lucas Pouillen kolmieräisessä ottelussa. Harris voitti toisella kierroksella Libanonin Benjamin Hassanin kolmessa erässä. Rinderknech on ATP-listalla sijalla 90.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis