Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Acapulcossa todellinen superottelu! – Meksikon ATP-turnauksessa kahdeksan parasta jäljellä

Australian Alex de Minaur tavoittelee välieräpaikkaa.
AOP

Meksikossa on pelattu tällä viikolla ATP-kiertueen kauden neljättä ATP-500 -tason turnausta. Tällä viikolla pelataan myös Dubaissa ATP-500 -kisaa, jossa perjantaina on luvassa kaksi hienoa välieräkamppailua. Perjantain vastaisena yönä Suomena aikaa Acapulcossa selvitetään välieriin etenevät pelaajat. Turnauksessa on todellinen superottelu tiedossa varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa.

Acapulcon ATP-500 -turnauksessa on enää kahdeksan parasta pelaajaa jäljellä. Sijoitettujen pelaajien kanssa on käynyt ohraisesti, sillä ykkössijoitettu Alexander Zverev lähti laulukuoroon heti avauskierroksella Daniel Altmaierin toimesta, joka taipui toisella kierroksella Serbian Miomir Kecmanovicille. Serbialainen saa puolivälierässä kovan testin Iso-Britannian kovalyöntiseltä vasurilta, kun Jack Draper asettuu vastaan.

Tämän puolivälierän voittaja saa vastaansa joko Kreikan viidenneksi sijoitetun Stefanos Tsitsipasin ja turnauksen kertaalleen aiemmin voittaneen kolmanneksi sijoitetun Australian Alex de Minaurin.

De Minaur oli tyrmäävä toisen kierroksen ottelussaan Itävallan Sebastian Ofneria vastaan, kuten myös ensimmäisellä kierroksella Japanin Taro Danielia vastaan. Australialainen on menettänyt turnauksessa vasta seitsemän peliä. Kreikkalainen kaatoi Venäjän Roman Safiullinin ensimmäisellä kierroksella tylysti kahdessa erässä. Italian Flavio Cobollia vastaan Tsitsipas olikin tiukemmassa raossa, sillä toinen erä venyi katkaisupeliin asti.

Alakaavion puolivälierissä nähdään skandinaavialaista väriä, kun kakkossijoitettu Tanskan Holger Rune saa haasteen Saksan Dominik Koepferilta. Saksalainen kaatoi toisella kierroksella kisan kahdeksanneksi sijoitetun Frances Tiafoen kolmessa erässä. Norjan kuudenneksi sijoitettu Casper Ruud kohtaa omassa puolivälierässään Yhdysvaltain Ben Sheltonin. Shelton eteni viime vuonna US Openissa välieriin, mutta taipui Novak Djokovicille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis