Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ranskan tennistähti sensaatiomaiseen voittoon! – Dubaissa hurjat välierät

Ranskan ykköspelaaja Ugo Humbert.
AOP

Dubain ATP-500 -tason tennisturnauksessa pelattiin torstaina neljä puolivälieräottelua kahdessa eri sessiossa. Iltapäivän sessioissa nähtiin kaksi ikävää luovutusta, mutta illalla pelatuissa kamppailussa lyötiin isoa kovaa. Turnauksessa välierät ovat ohjelmassa perjantaina ja loppuottelu lauantaina. Seuraava merkittävä ATP-turnaus on ensi viikon keskiviikkona Yhdysvalloissa käynnistyvä vuoden ensimmäinen Masters-turnaus Indian Wells.

Ranskan ykköspelaaja Ugo Humbert on selvittänyt tiensä Dubain ATP-turnauksen välierään. Humbert kaatoi todellisessa trillerissä Puolan kovasyöttöisen Hubert Hurkaczin kolmessa erässä 3-6, 6-7, 3-6 -erin. Hurkacz omasi jo kolme ottelupalloa toisen erän katkaisupelissä, mutta ranskalainen selvitti painetilanteen ja käänsi ottelun edukseen. Kolmannessa erässä ranskalainen mursi kahdesti puolalaisen syötön.

Kohtaaminen oli pelaajien välillä jo kolmas tällä kaudella. Australian avoimissa Hurkacz oli parempi neljässä erässä. Marseillen hallikisassa helmikuun alussa ranskalainen voitti ottelun 6-4, 6-4 -lukemin murtamalla kahdesti.

Välierässä ranskalainen kohtaa turnauksen ykkössijoitetun Daniil Medvedevin. Medvedev selvitti Espanjan Alejandro Davidovich Fokinan tieltään puolivälierässä 6-2, 6-3 -erin. Medvedev on turnauksen hallitseva mestari, joka viime vuonna eteni välittömästi Indian Wellsissä finaaliin ja voitti Miamin Masters-turnauksen.

Viime vuonna miehet kohtasivat Pekingin ATP-turnauksessa, jossa Medvedev oli parempi kolmessa erässä. Humbert on voittanut miesten keskinäisistä kaksi kolmesta.

Toisessa välierässä Venäjän kakkossijoitettu Andrey Rublev kohtaa Kazakstanin seitsemänneksi sijoitetun Alexander Bublikin. Molemmat saivat omissa puolivälieräotteluissaan luovutusvoitot.

Rublev sai luovutuksen Yhdysvaltain Sebastian Kordalta toisessa erässä 6-4, 4-3 -tilanteessa ja Bublik Tshekin Jiri Leheckalta toisessa erässä 6-4, 4-1 -tilanteessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis