Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Acapulcoon todellinen huippufinaali! – Brittitähdelle jälleen ikävä takaisku

Norjan Casper Ruud Acapulcon finaaliin.
AOP

Acapulcon ATP-turnauksen finalistit ovat selvillä. Lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatuissa välierissä voitot menivät uurastaville puolustuspelaajille, joten hikisissä Meksikon olosuhteissa saatetaan nähdä pitkä loppuottelu.

Acapulcon ATP-turnauksessa on finaalipari selvillä. ATP-500 -tason turnauksen loppuotteluun tiensä selvittivät Norjan ykköspelaaja Casper Ruud ja Australian Alex de Minaur.

Ruudille finaalipaikka on jo toinen putkeen, sillä viime viikolla Ruud eteni Los Cabosin finaaliin Meksikossa, mutta hävisi Australian Jordan Thompsonille.

Ruud kaatoi omassa välierässään Tanskan Holger Runen kolmessa erässä oltuaan kolmatta erää jo kahdesti murrolla perässä. Norjalainen kuudenneksi sijoitettu pelaaja oli lopulta parempi 3-6, 6-3, 6-4 -lukemin.

Päivän ensimmäisessä puolivälierässä Australian ykköspelaaja, turnauksen kolmanneksi sijoitettu de Minaur sai luovutusvoiton kolmannessa erässä. Iso-Britannian hurjaa turnausta pelannut vasenkätinen Jack Draper joutui luovuttamaan, kun de Minaur johti kolmatta erää 4-0 -lukemin.

Sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa pelattavasta ottelusta voidaan odottaa todella mielenkiintoista vääntöä, kun heikoilla tehoilla läpi viikon ykkössyöttöään ruutuun saanut de Minaur saa vastaansa parhaan mahdollisen palauttajan. Ruud on pitänyt kovalla varmuudella syöttöjään tällä viikolla, joten ottelusta on odotettavissa pitkä taisto.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis