Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtaselle karvas tappio! – Tässä seuraavat turnaukset

Otto Virtanen taipui Lillen haastajaturnauksen välierässä.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtasen loistava viikko Ranskan suurkaupunki Lillessä päättyi lauantaina karvaaseen välierätappioon. Virtanen kaatui kotiyleisön suosikin käsittelyssä kovan taistelun jälkeen. Virtanen puolusti Lillen turnauksen voittoa viime vuodelta ja tekee turnauksen menestyksen puolesta pienen nousun ATP-listalla maanantaiksi.

ATP-listalla tämän viikon maanantaina sijalla 131 ollut Otto Virtanen eteni hienosti Lillen haastajaturnauksessa välieriin. Virtanen koki turnauksen välierässä kuitenkin tappion ykkössijoitetulle Arthur Rinderknechille kolmessa erässä, joten turnauksen voiton puolustaminen viime vuodelta epäonnistui. Rinderknech oli vahvempi 6-4, 4-6, 6-2 -erin parempi.

Ranskalainen kohtaa sunnuntain loppuottelussa kokeneen belgialaisen Joris De Looren, joka oli suoraan kahdessa erässä Ranskan Pierre-Hugues Herbertiä vahvempi omassa välierässään.

Virtanen nousee hetkellisesti ATP-listalla ylöspäin Lillen turnauksen menestyksellä. Suomalainen saa matkaansa 25 ATP-pistettä ja yhteensä reilut 5700 euroa palkintorahaa. Virtasen sijoitus maanantaina julkaistavalla ATP-listalla on todennäköisesti 126.

Ensi viikolla suomalainen pelaa Sveitsin Luganossa Challenger 75 -tason turnausta. Virtanen puolustaa turnauksen voittoa viime vuodelta ja pääsee kisaan kakkossijoitettuna pelaajana. Turnauksen ykkössijoitettu pelaaja on Belgian Zizou Bergs.

Suomalaisella on turnaukseen oikein mukava kaavio, sillä ensimmäisellä kierroksella on vastassa villillä kortilla pelaava Sveitsin 25-vuotias Remy Bertola, joka on ATP-listalla sijalla 396. Toisella kierroksella tulee vastaan karsija tai Sveitsin 26-vuotias Johan Nikles, joka on ATP-listalla sijalla 1023.

Mahdollisen puolivälierän sijoitettu vastustaja on Lillen välierään edennyt Herbert, joka on kuudenneksi sijoitettu. Herbert pelaa ensimmäisellä kierroksella De Loorea vastaan. Tämän ottelun voittaja kohtaa joko Kiinan Bu Yunchaoketen tai Ranskan kokeneen Antoine Escoffierin. Kiinalainen pelasi Teneriffan haastajaturnauksen välierässä lauantaina, mutta hävisi Italian Matteo Gigantelle.

Alakaavion korkein sijoitettu pelaaja mahdolliseen välierään on Sveitsin neljänneksi sijoitettu Leandro Riedi, jonka Virtanen kaatoi Paun turnauksen finaalissa viikko sitten. Kahdeksanneksi on sijoitettu Iso-Britannian Jan Choinski.

Luganon kisan jälkeen Virtanen matkaa Floridaan Miamin Masters-turnauksen karsintoihin, jotka käynnistyvät maanantaina 18. maaliskuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis