Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Tässäkö syy Mercedeksen surkeuteen? – “Sen jälkeen vauhtimme ei riittänyt”

Toto Wolff.
AOP

Mercedes esitti lupaavia otteita F1-kauden ensimmäisen osakilpailun harjoituksissa, mutta toiveet valuivat hukkaan itse kisan aikana. Toto Wolff kertoi jälkikäteen, mikä kaikki Bahrainissa meni vikaan.

Formula 1-kauden käynnistävä Bahrainin GP jatkui siitä, mihin viime kausi päättyi. Red Bullin Max Verstappen oli omissa nopeuksissaan ja miehen tiimitoveri Sergio Perez varmisti kaksoisvoiton.

Harjoituksissa kolmanneksi nopeimman kierrosajan ajanut Mercedeksen George Russell jäi itse kilpailussa kauas kärjestä. Russell ajoi maaliin viidentenä lähes 47 sekuntia Verstappenia hitaampana.

Kauden alla autoa kehunut Lewis Hamilton hyytyi puolestaan seitsemänneksi. Mersu-pomo Toto Wolff purki osakilpailun jälkeen pettymystään sanoiksi.

– Kyllä, me jäimme kauas jälkeen. Tarkoitan, että Max (Verstappen) oli kuin toiselta galaksilta. Meidän täytyy tarkastella, minkä takia menetimme niin paljon vauhtia kovilla renkailla.

– Jäähdytystaso oli väärä, jonka myötä renkaiden suorituskyky heikkeni, ja se oli vähän kuin noidankehä. Kun kilpailu eteni, meidän täytyi himmailla hillitäksemme voimayksikön lämpötiloja.

– Se oli suurin ongelma ja jouduimme keskittymään siihen liikaa. Sen jälkeen vauhtimme ei riittänyt.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1