Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1 -kausi käyntiin tutuissa merkeissä – “Voiko häntä pysäyttää?”

Red Bull Racingin Max Verstappen paalulle Bahrainissa.
AOP

Moottoriurheilun kuninkuusluokan Formula ykkösten MM-sarja polkaistaan tänä viikonloppuna käyntiin. F1 -kausi 2024 käynnistyy tuttuun tyyliin Bahrainin Sakhirissa useita pitkiä suoria sisältävällä moottoriradalla. Perjantaina ajettiin aika-ajot eikä yllätyksiä nähty, vaikka kaikki mahdollisuudet olivat olemassa. Kilpailu ajetaan lauantaina.

Bahrainin GP:n aika-ajot sujuivat tutuissa merkeissä. Hallitseva maailmanmestari, Red Bull Racingin hollantilaiskuljettaja Max Verstappen täräytti paalulle. Hollantilaiselle paalupaikka oli uran 33. Verstappen ajoi aika-ajojen päätössessiossa ajan 1.29,179 ja otti paalun yli kahden kymmenyksen erolla ennen Ferrarin hyvää vauhtia pitänyttä Charles Leclerciä.

Verstappenin aika ei ollut aika-ajojen nopein noteeraus, sillä Leclerc täräytti toisessa sessiossa ajan 1.29,165, mutta ei pystynyt samaan enää kolmannessa sessiossa. Kumpikin Ferrarin ykköskuljettajan kierros meni joltain osin hieman pieleen.

Kolmosruutuun ajoi Mercedes GP:n George Russell. Russell oli harjoituksissa jo vahva ja englantilaisella oli auto tallikaveriaan paremmin hallussa. Russellin paras aika oli 1.29,485. Russell pystyi jokaisessa osiossa kiristämään tahtiaan merkittävästi. Lewis Hamilton sijoittui lopulta yhdeksänneksi aika-ajoissa jääden tallikaveristaan yli kaksi kymmenystä.

Lauantain kisaan kakkosrivin täytti toinen punanuoli, kun Espanjan Carlos Sainz jr. oli neljänneksi nopein ajalla 1.29,507.

Kick Sauberin nimeä kantavan tallin autolla Valtteri Bottas jäi niukasti toisesta sessiosta ulos. Bottasin noteeraus ensimmäisessä sessiossa oli 1.30,756 ja tällä jäätiin reilu kymmenys Haasin Kevin Magnussenista. Magnussen paransi toisessa sessiossa aikaansa reilun kymmenyksen ja sijoittui 15. Haasin ykköskuljettaja Nico Hulkenberg todisti, että autosta on irrotettavissa puoli sekuntia kovempia aikoja. Saksalainen sijoittui aika-ajoissa kymmenenneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1