Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Kunnon kyykytys! – NBA:n supertähdet katkaisivat liigan mestarisuosikin voittomarssin

Stephen Curry juhlii Golden State Warriorsin pelaajien kanssa.
AOP

NBA:n yhden mestarisuosikin Milwaukee Bucksin voittomarssi päättyi, kun vastaan asettui viime vuoden kestomenestyjiin kuuluva Golden State Warriors.

Milwaukee Bucks ei ollut taipunut NBA:ssa sitten All Stars -tauon, mutta viime yönä Suomen aikaa, se otti kunnolla takkiin Golden State Warriorsilta.

Kotijoukkue Warriors oli pitkästä aikaa täydessä vahvuudessa ja näytti pelissä vapautuneelta ja vahvalta. Steve Kerrin valmentama joukkue musersi Bucksin lopulta tylyin numeroin 125-90.

Pudotuspelipaikasta taistelevan Warriorsin paras pistemies oli supertähti Stephen Curry 29 pisteellä. Tällä kaudella raikkaasti ja vahvasti pelannut Jonathan Kuminga lisäsi 20 pistettä.

Bucksin suurin tähti Giannis Antetokounmpo joutui ottelussa tiukan vartioinnin kohteeksi, kun tulokaskauttaan pelaava Trayce Jackson-Davis pääsi vartioimaan supertähteä.

– Hän on loistava pelaaja, jota on vaikea vartioida. En ole koskaan kohdannut ketään hänen kaltaistaan, jolla on tuollainen ulottuvuus, Jackson-Davis totesi pelin jälkeen.

Bucks on ollut tällä kaudella erityisesti puolustuksellisesti todella kova, mutta Warriors onnistui löytämään raot hyökkäyspäässä tehden tuhoa. Kun samaan aikaan kotijoukkueen puolustus toimi todella hyvin ja Antetokounmpo pidettiin tiukasti aisoissa, oli pelin kuva selvä.

Antetokounmpo viimeisteli tiukasta vartioinnista huolimatta 23 pistettä. Damian Lillard ja Bobby Portis Jr. upottivat kumpikin 20 pistettä.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo