Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Los Angeles Lakersin supertähdet jäivät NBA-tähden jalkoihin – Kings rynnisti komeaan voittoon

De'Aaron Fox johdatti Sacramento Kingsin voittoon Los Angeles Lakersista
AOP

Sacramento Kingsin De’Aaron Fox sivusi uransa piste-ennätystä, kun joukkue nousi 130-120 voittoon Los Angeles Lakersista.

Sacramento Kingsin De’Aaron Fox pelaa vahvaa kautta NBA:ssa ja viime yönä Suomen aikaa pelattu ottelu Los Angeles Lakersia vastaan oli miehelle jo seitsemäs yli 40 pisteen peli tälle kaudelle, mikä on neljänneksi eniten NBA:ssa. Mies sivusi ottelussa omaa piste-ennätystään ja upotti 44 pistettä.

Hurjassa vireessä on myös Kingsin Domantas Sabonis, joka kirjautti itselleen neljännen tripla-tuplan seitsemään otteluun viimeistelemällä 16 pistettä, 20 levypalloa ja 12 syöttöä. Kaikkiaan tripla-tupla oli miehelle kauden 22:s.

Niin Fox kuin Sabonis jäivät vastikää NBA:n tähdistöjoukkueen valintojen ulkopuolelle, minkä jälkeen kaksikko on kuin kiusallaan tehnyt hurjaa tulosta. Ennen Lakers-ottelua Kingsillä oli kuitenkin takana kolme tappiota ja kova halu kelkan kääntämiselle.

Vierailija Kings sai otteluun kuitenkin hitaan alun ja Lakers näytti karkaavan jo ensimmäisessä erässä saavuttamattomiin, kun se kuroi itselleen 19 pisteen johtoaseman. Kings pääsi toisella neljänneksellä kuitenkin kunnolla peliin kiinni ja käänsi sen puoliaikaan mennessä jo 72-57 itselleen.

Ottelun toisella puoliskolla Lakers ei enää saanut kurottua Kingsin johtoa yksinumeroiseksi ja joukkue kärsi kolmannen tappionsa viimeiseen kuuteen otteluun.

Lakersin peliä johdatti supertähti LeBron James, joka upotti 31 pistettä. Rui Hachimura teki 29 pistettä ja Anthony Davis 14.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo