Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Valmentajalta nähtiin erikoinen temppu NBA:ssa: “Jos vaadin sitä pelaajilta, myös minun on tehtävä samoin”

Boston Celticsin Jayson Tatum ja päävalmentaja Joe Mazzulla
AOP

Boston Celtics varmisti NBA:ssa ensimmäisenä joukkueena pudotuspelipaikan kaadettuaan Phoenix Sunsin 127-112

Työmoraali Boston Celticsillä on todella korkealla, eikä joukkue anna parhaillaan tuumaakaan periksi yhdellekään vastustajalle.

Celtics kaatoi viime yönä Suomen aikaa Phoenix Sunsin koriluvuin 127-112 ja fiilis joukkueessa on parhaillaan korkea.

Celticsin päävalmentaja Joe Mazzulla vaatii joukkueeltaan paljon ja miehellä onkin sääntö, että jokaisen on haastettava jokainen heitto, jopa vihellyksen jälkeen. Ja jokaisella Mazzulla tarkoittaa jokaista – niin pelaajaa kuin valmennustiimin jäsentä.

Mazzulla ei siis itse aikonut olla poikkeus sääntöön ja mies spurttasikin blokkaamaan Sunsin Royce O’Nealen heittoa pelin lopussa aikalisävihellyksen jälkeen. Peli oli siis jo poikki, eikä heitto olisi merkinnyt mitään edes koriin mennessään.

– Jos aion pyytää pelaajia haastamaan jokaisen heiton, myös valmennustiimin on tehtävä samoin, Mazzulla selitti tempaustaan pelin jälkeen.

Juuri tällainen mentaliteetti onkin tehnyt Celticsistä yhden tämän kauden kärkijoukkueista ja yhden mestarisuosikin. Joukkue varmisti Suns-voitollaan myös jo ensimmäisenä joukkueena paikkansa pudotuspeleihin.

Bostonin voittoa viime yönä johdatti Jaylen Brown, joka pussitti 37 pistettä. Supertähti Jayson Tatum lisäsi 26. Sunsin paras pistemies oli 23 pisteellä Devin Booker.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo