Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n kestomenestyjä löi kapuloita rattaisiin Los Angeles Lakersin pudotuspelihaaveille

Stephen Curry johdatti Golden State Warriorsin voittoon Los Angeles Lakersista
AOP

Los Angeles Lakers isännöi viime yönä Suomen aikaa Golden State Warriorsia pudotuspelien kannalta tärkeässä ottelussa NBA:ssa

Niin  Lakers kuin Warriorskin taistelevat parhaillaan pudotuspelien play-in paikoista. Suoriin pudotuspelipaikkoihin kummallakin joukkueella on hieman liikaa matkaa, mutta play-in paikoista vääntö on tiukkaa.

Warriors oli Lakersin kotiparketills lopulta luvuin 128-121 parempi ja kuittasi isäntien ohi sarjataulukossa sijalle yhdeksän. Lakers tipahti tappion myötä sijalle kymmenen ja on nyt viimeisessä play-in paikassa kiinni.

Lakers joutui pelaamaan suurimman osan ottelusta ilman supertähteään Anthony Davisia, kun tämä joutui jättämään kentän saatuaan kovan iskun kyynärpäästä silmäkulmaansa.

Supertähtiä kentällä riitti Davisinkin poissaolon jälkeen. LeBron James oli hurjassa iskussa ja viimeisteli 40 pistettä, kahdeksan levypalloa ja yhdeksän syöttöä.

– He tekivät joitakin muutoksia puoliajalla. Kolmannella neljänneksellä hukkasimme muutamia todella hyviä heittopaikkoja. He pelasivat paremmin kuin me kolmannella neljänneksellä, James joutui myöntämään.

Kauas ei jäänyt Warriorsinkaan supertähti Stephen Curry, joka johdatti joukkuettaan 31 pisteellä. Pari ottelua nilkkavamman vuoksi sivussa ollut Curry täytti tiistaina 36-vuotta. Supertähti ei kuitenkaan näytä hidastumisen merkkejä.

– Steph on Steph. Hän on aivan uskomaton. Hänellä oli hidas alku, mutta hän ei ole koskaan huolissaan, emmekä me ole koskaan huolissamme. Hän avaa lattian kaikille muille, Warriors-valmentaja Steve Kerr hehkutti Curryä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo