Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:ssa todellinen huippukamppailu! – Kaksinkertainen MVP sivussa reisivamman takia?

Giannis Antetokounmpo, Milwaukee Bucks.
AOP

NBA:ssa pelataan ensi yönä kutkuttava huippuottelu, kun vahvavireinen Boston Celtics saa vieraakseen Milwaukee Bucksin. Takareisivamma pakottaa tuoreiden tietojen mukaan Giannis Antetokounmpon seuraamaan kamppailua sivusta.

Milwaukee Bucksin supertähti, kaksinkertainen MVP Giannis Antetokounmpo jättää keskiviikon ottelun Boston Celticsia vastaan väliin vasemman takareisivamman vuoksi, ABC News kertoo.

Antetokounmpo ei ollut joukkueen mukana keskiviikkoaamun harjoituksissa, eikä matkustanut muun ryhmän kanssa Bostoniin. Hänen on määrä palata joukkueen mukana takaisin Milwaukeehen torstaina, kun joukkue kohtaa Brooklyn Netsin.

Antetokounmpolla on meneillään yksi uransa parhaista kausista, sillä hän tehnyt keskimäärin 30,8 pistettä ja kauhonut 11,2 levypalloa ottelua kohden. Tämän lisäksi hän on ollut ennätysvauhdissa sekä syötöissä (6,4) että onnistuneissa heitoissa (61,6 %).

Jos tuoreet raportit pitävät paikkaansa, on Antentokounmpo näin ollen sivussa toisesta peräkkäisestä Bucksin ottelusta. Celtics-ottelu olisi viides kamppailu, jonka kreikkalaistähti joutuu jättämään väliin tällä kaudella.

Antetokounmpon todennäköiseltä näyttävä puuttuminen on luonnollisesti kova isku Bucks-laumalle. Tärkeimmän pelaajan poissaolon myötä tehoja odotetaan erityisesti hiljattain joukkueeseen saapuneelta Damian Lillardilta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo