Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkasen paluu ei auttanut Jazzia! – Supertähti hurjasteli Mavericksin voitossa!

Lauri Markkasen Utah Jazz taipui neljänteen peräkkäiseen tappioon.
Unsplash

Lauri Markkanen palasi viime yönä kentille, muttei pystynyt auttamaan joukkuettaan voittoon. Utah Jazz taipui neljänteen peräkkäiseen tappioon, kun Dallas Mavericks oli vahvempi lukemin 113-97.

Ylävartalovamman takia sivussa Utah Jazzin edellisestä ottelusta ollut Lauri Markkanen oli viime yönä jälleen normaalisti joukkueensa kokoonpanossa. Suomalainen kellotti lähes 36 minuuttia peliaikaa, jonka aikana hän heitti 21 pistettä, kahmi 3 levypalloa ja antoi 2 syöttöä.

Jazz ei kuitenkaan pystynyt katkaisemaan tappioputkeaan Markkasen väkevästä sisääntulosta huolimatta. Utahilaiset ovat nyt hävinneet neljä edellistä peliään.

Dallas Mavericksille voi puolestaan povata pitkää kevättä.

Joukkueen ykköstähti Luka Doncic oli jälleen mies paikallaan ja ottelun tehokkain pelaaja 34 pisteellään. Mavericks on noussut slovenialaisen johdolla viimeiselle nousukarsintapaikalle, eikä joukkue ole todennäköisesti kenenkään toivevastustaja.

Läntisen konferenssin 12. sijalla oleva Jazz jatkaa vieraskiertuettaan ottelulla Houston Rocketsia vastaan. Dallas pääsee puolestaan pienelle huilille, jonka jälkeen joukkue kohtaa uudelleen Utahin maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Markkasen edustama joukkue pääsee tuolloin hakemaan revanssia kotiluolassaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo