Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Boston Celtics jatkoi vakuuttavaa putkeaan! – Detroit Pistons kaatui näytöstyyliin!

Boston Celtics jatkoi voittojen tiellä yön NBA-kierroksella.
AOP

NBA:n Itäisen konferenssin kärkipoppoo Boston Celtics jatkoi vakuuttavaa menoaan perjantain ja lauantain välisenä yönä. Detroit Pistons kaatui Celticsin käsittelyssä selkein 129-102 lukemin.

NBA:n suurimpiin mestariehdokkaisiin lukeutuva Boston Celtics otti viime yönä maukkaan voiton konferenssin pohjalla rämpivästä Detroit Pistonsista. Voitto oli huimavireiselle Celticsille jo kahdeksas peräkkäinen, eikä joukkueiden välisistä voimasuhteista ollut missään vaiheessa epäselvyyttä.

Ottelu lähti liikkeelle suhteellisen tasaisissa merkeissä, mutta Celtics kiskaisi toisella neljänneksellä selkeän kaulan isäntiin nähden. Pistons ei saanut missään vaiheessa kunnollista kiriä aikaiseksi, joten joukkue joutui taipumaan jälleen kerran tappioon.

NBA:n hännänhuippuihin lukeutuva Pistons pelaa surkeaa kautta ja Celticsiä vastaan kärsitty tappio oli sille jo viides peräkkäinen. Detroit majailee Itäisen konferenssin neljännellätoista sijalla ja kaupungissa on todennäköisesti käännetty katseet jo kohti ensi kautta.

Celtics on puolestaan tällä hetkellä yksi liigan tasaisimmista joukkueista ja monen papereissa yksi suurimmista mestarisuosikeista. Etenkin jos Jayson Tatumin ja Jrue Holidayn toipuvat vammojensa jälkeen täyteen pelikuntoon pikaisella aikataululla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo