Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Boston Celticsille toinen peräkkäinen tappio! – Atlanta Hawks jatkoi vahvaa virettään!

NBA
Unsplash

NBA-seura Atlanta Hawks otti äärimmäisen tärkeän voiton pudotuspelejä ajatellen, kun Itäisen konferenssin kärkiryhmä Boston Celtics kaatui koriluvuin 123-122. Ottelun ratkaisua jouduttiin hakemaan aina jatkoajalta asti.

Tiukkaa taistelua NBA:n play-in sijoituksista käyvä Atlanta Hawks jatkoi viime yönä vahvaa virettään. Itäisen konferenssin kymmenettä sijaa hallussaan pitävä joukkue otti neljännen peräkkäisen voittonsa tähtisikermä Boston Celticsin kustannuksella.

Celtics, jolle tappio oli toinen peräkkäinen, aloitti kamppailun vahvasti ja piti johtoasemaa hallussaan puoliajalle asti. Tauon jälkeen selkeästi piristynyt Hawks nousi kuitenkin väkisin rinnalle ja pystyi pakottamaan pelin aina jatkoajalle asti varsinaisen peliajan päätyttyä tasalukemiin. Kotijoukkue vei trillerin nimiinsä lopulta korein 123-122.

Ottelun näkyvin pelaaja oli varsinaista superiltaa viettänyt Dejounte Murray, joka heitti 44 pistettä. Vajaat 47 minuuttia kentällä uurastanut Murray pussitti 6 kolmen pisteen heittoa kuudestatoista yrityksestään.

Bostonin paras pelaaja oli Jayson Tatum, joka merkkautti 33 pistettä. Supertähti kunnostautui etenkin korin alla kauhottuaan peräti 13 levypalloa.

Voitto oli moraalisesti äärimmäisen tärkeä Hawksille, joka osoitti pystyvänsä parhaana päivänään haastamaan kenet tahansa liigan kärkijoukkueista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo