Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lakersin voittoputki tylyllä tavalla päätökseen! – Indiana Pacers hyydytti supertähdet

Los Angeles Lakers taipui Indiana Pacersin käsittelyssä.
Pixabay

Los Angeles Lakersin viiden ottelun voittoputki tuli päätökseensä viime yönä, kun Indiana Pacers osoittautui vahvemmaksi koriluvuin 109-90. Lakersin supertähdet eivät yltäneet ottelussa omalle tasolleen.

Itäisen konferenssin kuudennella sijalla majaileva Indiana Pacers sai viime yönä vieraakseen Los Angeles Lakersin. Vahvavireinen Lakers oli otteluun lähdettäessä viiden pelin voittoputkessa, joten Darvin Hamin miehistö lähti kamppailuun itseluottamusta puhkuen.

Pacers tylsytti kuitenkin tarkalla puolustuspelaamisellaan parhaan terän Lakersin hyökkäyksestä ja otti lopulta selkeän voiton lukemin 109-90.

Vieraat olivat vielä puoliajan jälkeen iskuetäisyydellä, mutta ero repesi liian suureksi kolmannella neljänneksellä. Pacers pelasi järkevästi johtoasemassaan, eikä Lakers saanut missään vaiheessa kunnollista kiriä aikaiseksi.

Pacersin tehot jakautuivat monen pelaajan kesken, sillä joukkueen tehokkain oli Pascal Siakam, joka heitti 22 pistettä. Lakersin supertähti Anthony Davis merkkautti 24 pinnaa ja 15 levypalloa, muttei onnistunut auttamaan joukkuettaan voittoon.

Toisella Lakers-ikonilla, LeBron Jamesilla oli puolestaan vaisumpi päivä toimistolla. Liigan franchise-pelaaja jäi 16 pisteeseen, vaikka uurasti parketilla lähes 35 minuuttia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo