Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Serbian koripallotähti säväytti jälleen! – NBA:n hallitseva mestari tyly isänsä

Denver Nuggetsin Nikola Jokic
AKO

NBA:ssa runkosarjaa on jäljellä enää kymmenisen kierrosta. NBA:n läntisen konferenssin kärkisijoista pelaa vielä kolme joukkuetta, kun Oklahoma City Thunder, Minnesota Timberwolves ja Denver Nuggets taistelevat ykkössijasta. Viime kaudella runkosarjassa vahvin oli Nuggets, joka keräsi 82 otteluun 53 voittoa. Sunnuntain ottelun jälkeen joukkueella on koossa 52 voittoa, joka oikeuttaa vasta kolmanteen sijaan.

Hallitseva NBA:n mestari Denver Nuggets palasi voittojen tielle maailman parhaassa koripalloliigassa. Nuggets murskasi kotiparketillaan Cleveland Cavaliersin 130-101 -lukemin ja katkaisi kahden ottelun mittaisen tappioputken. Nuggets kärsi tappiot edellisissä otteluissa Minnesota Timberwolvesille ja Phoenix Sunsille tekemällä vain 195 pistettä kahteen otteluun.

Cavaliersia vastaan ensimmäinen puoliaika oli vielä tasainen, sillä 24 minuutin pelin jälkeen Nuggets johti ottelua 65-56 -lukemin. Kolmas neljännes ratkaisi lopulta ottelun, sillä kotijoukkue teki 36 pistettä ja onnistui pelitilanneheitoissa huimalla 62,5 prosentilla. Yhdeksästä kolmosyrityksestä Nuggets upotti kuusi.

Ottelun päätösneljännes oli vain kosmetiikkaa, sillä kotijoukkue piti sopivaa eroa koko ajan yllä ja vei neljänneksen 29-24 -lukemin.

Kotijoukkueen ykköstähti ottelussa oli jälleen serbialaissentteri Nikola Jokic, joka viimeisteli tripla-tuplan kolmannella neljänneksellä. Jokic teki ottelussa 26 pistettä, otti 18 levypalloa ja antoi 16 koriin johtanutta syöttöä. Kentavious Caldwell-Pope oli Nuggetsin toiseksi tehokkain pelimies heittämällä 22 pistettä.

Nuggets jatkaa kauttaan vierasottelulla Kaliforniassa Los Angeles Clippersiä vastaan. Tätä seuraa kotiottelu Atlanta Hawksia vastaan. Cavaliers pelaa runkosarjan lopulla vielä kotiedusta. Tällä hetkellä joukkue on neljäntenä itäisessä konferensissa 45 voitolla, kun runkosarjaa on seitsemän ottelua jäljellä. Cavaliersilla on vielä ohut mahdollisuus nousta konferenssissa toiseksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo