Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Osuuko F1-legendan arvio oikeaan? – “Ferrari on nopea suoralla”

Damon Hill
AOP

Damon Hill uskoo, että Ferrarilla on suuri testi edessään tulevana viikonloppuna, vaikka Australiasta irtosikin kaksoisvoitto.

Max Verstappen hallitsi Japanissa viime kaudella, kun hän otti paalupaikan yli puolen sekunnin erolla ja ajoi lopulta todella ylivoimaiseen voittoon itse kilpailussa. Hallitseva maailmanmestari lähteekin kuumana suosikkina tulevana viikonloppuna ajettavalle Suzukan GP:lle.

Ferrari näytti viimeksi Australiassa olevan Red Bullin vauhdissa, jopa ennen Verstappenin valitettavaa keskeytystä yllättävien ongelmien vuoksi.

Tämän myötä entinen F1-pilotti Damon Hill toivoo, että kaksi eturivin tiimiä kävisivät suoran taistelun, jossa nähdään, missä mennään. Suzukan monimutkaisuuden vuoksi, Hill uskoo Verstappenin olevan jälleen vahvoilla.

– Uskon, että muilla tiimeillä on iso kilpailu Red Bullia vastaan Suzukassa, Hill tuumi PlanetF1:n mukaan.

– Uskon, että tämä rata tulee todella testaamaan myös autojen aerotehokkuutta ja renkaiden kulumista.

– Mutta Ferrari on nopea suoralla, ja Suzukassa on paljon suoria, joten toivon todella, että he pystyvät haastamaan Red Bullin varsinaisen kisan aikana.

– Uskon, että karsinnoissa Max saa paalupaikan luultavasti samanlaisella erolla, kahdella, ehkä kolmella kymmenyksellä tai jotain sinne päin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1