Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

McLaren muutosten edessä! – Huippuinsinööri jättää työnsä! – “Odotan innolla seuraavaa haastettani”

David Sanchez jättää McLarenin.
AOP

F1-talli McLaren on ilmoittanut uusista muutoksista teknisellä osastollaan, kun Ferrarin entinen pääsuunnittelija David Sanchez on jättänyt brittitiimin vain kolmen kuukauden jälkeen.

Ferrarin entinen pääsuunnittelija David Sanchez, joka saapui McLarenille vasta tammikuussa, on päättänyt jättää pestinsä vain kolmen kuukauden jälkeen.

Ranskalaisinsinööri, joka aloitti moottoriurheilu-uransa työskentelemällä aerodynaamisena suunnittelijana Renaultin F1-tallissa vuonna 2005, kommentoi päätöstään F1technical.netin mukaan seuraavalla tavalla:

– Olen kiitollinen mahdollisuudesta olla osa tätä tiimiä. Vaikka rooli, jota kuvittelimme ja josta olimme sopineet, ei vastannut todellisuutta, lähden pois kunnioittaen johtoa, ihaillen kollegoideni omistautumista ja arvostaen avoimuutta ja rehellisyyttä, jolla keskustelimme ja päädyimme tähän päätökseen.

– Toivotan tälle tiimille menestystä sen jatkaessa matkaansa ruudukon kärkeen, jonne se kuuluu. Odotan innolla seuraavaa haastettani F1:ssä.

Sanchezin lähtö on aiheuttanut muutamia muutoksia McLarenin teknisen tiimin kokoonpanoon. Entinen Red Bullin insinööri Rob Marshall, joka liittyi tiimiin vuoden alussa, jatkaa pääsuunnittelijana ja Neil Houldeysta tulee uusi tekninen johtaja.

Peter Prodromou jatkaa aerodynamiikan teknisenä johtajana, kun taas tallipäällikkö Andrea Stella ottaa väliaikaisesti vastaan uudistetun suorituskyvyn teknisen johtajan tehtävän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1