Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Portugalin massakisassa edessä puolivälieräpäivä! – luvassa upeat otatukset

Puolan Hubert Hurkacz Shanghaissa välieriin.
AOP

Tällä viikolla on käynnistetty Euroopassa massatenniskausi yhdellä perinteisimmistä turnauksista. Portugalin Estorilissa on pelattu viikolla ATP-250 -tason turnausta, jossa on neljä parasta pelaajaa selvillä. Lauantaina pelattavissa välierissä nähdään kolme odotettua pelaajaa, mutta yksi yllättäjä.

Portugalin Estorilin ATP-turnauksessa ollaan edetty välierävaiheeseen. Lauantaina pelattavissa välierissä turnauksen ykkössijoitettu pelaaja eli Norjan Casper Ruud kohtaa Espanjan Pedro Martinezin. Toisessa välierässä kakkossijoitettu Puolan Hubert Hurkacz saa vastaansa Chilen Cristian Garinin.

ATP-listalla sijalla kahdeksan oleva Ruud ei ole turnauksessa menettänyt vielä erääkään. Toisella kierroksella kaatui Hollannin Botic van de Zandschulp ja puolivälierässä Unkarin Marton Fucsovics. ATP-listalla sijalla 77 oleva 26-vuotias Martinez on kaatanut turnauksessa Saksan Daniel Altmaierin, Espanjan kokeneen Roberto Bautista Agutin ja nelossijoitetun Richard Gasquetin ilman erätappioita.

Miamin Masters-turnauksen jälkeen Martinez voitti Espanjan Gironassa pelatun haastajakiertueen turnauksen, joten espanjalainen on nyt kahdeksan ottelun voittoputkessa.

Kakkossijoitettu Hurkacz on ATP-listalla tällä hetkellä kymmenentenä. 27-vuotias puolalainen on selvittänyt kaksi ensimmäistä ottelua ilman erätappioita Iso-Britannian Jan Choinskia ja Espanjan nuorta Pablo Llamas Ruizia vastaan. Choinskia vastaan Hurkacz menetti kertaalleen syöttönsä, mutta käänsi avauserän katkaisupelin jälkeen nimiinsä. Neljästä voitetusta erästä puolalainen on vienyt kaksi katkaisupelin jälkeen.

ATP-listalla sijalle 112 tippunut Garin kaatoi toisella kierroksella viidenneksi sijoitetun Ranskan Arthur Filsin kolmessa erässä 2-6, 6-4, 6-4 -lukemin, vaikka menetti syöttönsä neljä kertaa. Puolivälierässä Garin kaatoi kotiyleisön suosikin Nuno Borgesin kahdessa erässä 6-2, 7-6 -lukemin. Ensimmäisellä kierroksella chileläinen hoiteli Itävallan Jurij Rodionovin tieltään kahdessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis