Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähdellä karmea arpaonni! – Masters-turnauksessa välittömästi kova testi

Monte-Carlon Masters-turnaus.
AOP

Maanantaina käynnistyy ATP-kiertueella vuoden 2024 kolmas Masters-turnaus, kun Monte-Carlon massakentillä pelattava turnaus käynnistää virallisesti massakenttäkauden. Massakenttäkausi huipentuu vuoden toiseen Grand Slam -turnaukseen eli Pariisissa toukokuun lopulla alkavaan Roland Garrosiin. Monte-Carlossa on tänäkin vuonna mukana Suomen tennistähti Emil Ruusuvuori.

Monte-Carlon Masters-turnauksessa pelataan viikonloppuna karsintoja ja pääsarja käynnistyy avauskierroksen otteluiden muodossa maanantaina. Ensimmäinen kierros pelataan tiistaina loppuun ja samaan aikaan käynnistellään toista kierrosta.

Monte-Carlon Masters-turnauksen pääsarjaan pääsee mukaan poikkeuksellisesti 56 pelaajaa. Turnaukseen on sijoitettu 16 pelaajaa joista kahdeksan kärkisijoitettua pelaajaa pääsevät suoraan toiselle kierroksella.

Suomen tennistähti Emil Ruusuvuori palaa kentille ensimmäistä kertaa sitten Miamin Masters-turnauksen. Miamissa kovilla kentillä pelatussa turnauksessa Ruusuvuori tippui heti ensimmäisellä kierroksella jatkosta, joten pelitaukoa on kertynyt yli kaksi viikkoa. Viime vuonna Ruusuvuori eteni karsintojen kautta Monte-Carlon pääsarjaan, mutta taipui heti ensimmäisellä kierroksella Tshekin Jiri Leheckalle 6-1, 7-5 -lukemin.

Viime vuonna Monte-Carlon -turnauksen vei nimiinsä hieman yllättäen Venäjän Andrey Rublev, joka kaatoi kolmieräisessä finaalissa Tanskan Holger Runen 5-7, 6-2, 7-5 -lukemin. Tämän vuoden turnauksessa Rublev on sijoitettu kuudenneksi ja pääsee näin suoraan toiselle kierrokselle. Rune on sijoitettu seitsemänneksi, joten tanskalaisella on sama kohtalo kuin venäläisellä.

Ruusuvuori aloittaa turnauksen ensimmäiseltä kierrokselta ja kohtaa avausottelussaan Italian Matteo Arnaldin. Arnaldi on tuoreella ATP-listalla sijalla 35, kun Ruusuvuori on sijalla 65. Miehet kohtasivat toisensa viime kesänä Ruotsin Båstadin massakisassa ja tuolloin Arnaldi oli kolmessa erässä vahvempi 6-4, 2-6, 7-6 -lukemin. Katkaisupeli meni italialaiselle 7-0 -lukemin kolmannessa erässä.

Vahvan alkuvuoden pelannut Arnaldi sopii nopeita kenttiä paremmin massakentille, joten testi on Ruusuvuorelle todella kova. Miamissa matka päättyi neljännelle kierrokselle.

Ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella nimenomaan Runen ja mahdollisella kolmannella kierroksella todennäköisesti yhdeksänneksi sijoitetun Bulgarian Grigor Dimitrovin. Saman kaavion osan ykkössijoitettu pelaaja on Italian kakkoseksi turnauksessa sijoitettu Jannik Sinner, joka odottaisi puolivälierässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis