Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Hurja pudotus! – Suomen tennistähtien rankingit romahtivat ATP-listalla

Emil Ruusuvuori otti makean voiton Barcelonassa.
AOP

Maanantaina julkaistiin tuore tenniksen ATP-lista. Vahvan alkuvuoden pelanneet suomalaispelaajat Emil Ruusuvuori ja Otto Virtanen kärsivät ATP-listalla todella karmeat pudotukset. Kumpikin pelaaja tippui kymmeniä sijoja listalla heikosti sujuneiden viime viikkojen takia.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori koki vahvan alkuvuoden jälkeen todella roiman pudotuksen tuoreella ATP-listalla. Ruusuvuoren sijoitus tippui huimat 17 sijaa. Ruusuvuori eteni vuosi sitten Miamin Masters-turnauksen puolivälierään, mutta tippui tämän kevään turnauksessa heti ensimmäisellä kierroksella jatkosta saksalaispelaajan toimesta.

Ruusuvuori pelaa seuraavaksi massakentällä Monte-Carlon Masters-turnauksessa reilun viikon kuluttua. Turnauksen pääsarjaan pääsee mukaan vain 56 pelaajaa. Tällä hetkellä Ruusuvuori on menossa viimeisenä pelaajana mukaan pääsarjaan.

Tällä viikolla ATP-kiertueella pelataan ATP-250 -tason massakenttäkisat Marokossa, Portugalissa ja Yhdysvaltain Houstonissa.

Otto Virtanen voitti kaksi haastajakiertueen turnausta ennen lähtöä Miamin Masters-turnauksen karsintoihin. Karsinnoissa Virtanen voitti yhden ottelun, mutta taipui kolmieräisessä ottelussa Roberto Bautista Agutille, joka eteni pääsarjaan.

Virtanen menetti 110 viime vuoden menestyksen tuomaa ATP-pistettä ja tippui ATP-rankingissa sijalle 165. Pudotusta suomalaiselle tuli yhteensä 38 sijaa. Virtasella ei ole keväällä tai alkukesästä juurikaan pisteitä puolustettavana. Suomalainen pelaakin kaksi turnausta Aasiassa.

Ensi viikolla Virtanen lähtee Etelä-Korean Busanissa pelattavaan Challenger 125 -tason turnaukseen kolmossijoitettuna pelaajana. Tämän jälkeen suomalainen pelaa Kiinan Gwangjussa Challenger 75 -tason turnauksen. Kumpikin kisa pelataan nopeilla alustoilla. Tähänkin turnaukseen Virtanen on tällä hetkellä sijoitettuna kolmanneksi. Molemmista turnauksesta minivaatimus suomalaisella on paikka välierissä.

Suomalainen on ilmoittautunut Madridin Masters-turnaukseen, mutta pääsarjaan päästäkseen suomalaisen tulisi nousta ATP-listalla 70 parhaan joukkoon, mikä on mahdotonta. Voittamalla Etelä-Korean ja Kiinan turnaukset Virtanen voi nousta ATP-rankingissa maksimissaan sijalle 100-110.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis