Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Italian tennistähti palasi päiväjärjestykseen! – Tyly esitys Miamin finaalissa

Jannik Sinner voitti Novak Djokovicin ATP lopputurnauksessa
AOP

Tällä kaudella vain yhden kärsinyt Italian tennistähti Jannik Sinner valtasi urallaan ensimmäistä kertaa Miamin Masters-turnauksen. Sinner oli ennen tätä vuotta edennyt turnauksessa kahdesti loppuotteluun, mutta kärsinyt kummassakin ottelussa tappion. Viime vuonna italialainen hävisi Venäjän Daniil Medvedevin, jonka Sinner murskasi tänä vuonna välierässä.

Australian avoimissa tammikuun lopulla ensimmäistä Grand Slam -voittoa juhlinut Italian Jannik Sinner vei nimiinsä jo kolmannen turnausvoiton tänä vuonna neljästä turnauksesta. Sinner kaatoi Miamin Masters-turnauksen loppuottelussa Bulgarian loistavaa tennistä läpi 1,5 viikon ajan pelanneen Grigor Dimitrovin 6-3, 6-1 -lukemin.

Sinner pelasi ottelussa tylyllä tasolla, sillä vahvana palauttajana tunnettu 22-vuotias italialainen mursi ottelussa neljästi yhden käden rystyä lyövän Dimitrovin. Dimitrov menetti ainoastaan kerran puolivälierässä syöttönsä Carlos Alcarazia vastaan, mutta kolmieräisessä välierässä Saksan Alexander Zverev ei murtanut kertaakaan bulgarialaista.

Turnausvoitolla Sinner nousee ATP-listalla sijalle kaksi ohi Alcarazin. Serbian Novak Djokovic jatkaa ATP-listan kärjessä reilun tuhannen pisteen erolla italialaiseen. Dimitrov palaa kymmenen joukkoon. Dimitrovin sijoitus tulee olemaan yhdeksän maanantaisella listalla.

Molemmat pelaajat siirtyvät seuraavaksi massakentille. Sinner pelaa seuraavan kerran viikon päästä käynnistyvässä Monte Carlon Masters-turnauksessa ja jatkaa sieltä Madridin Masters-turnaukseen. Dimitrov pelaa italialaisen kanssa samat turnaukset.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis