Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Hurja taistelu toi voiton! – Miamin Masters-turnaukseen todellinen unelmafinaali

Jannik Sinner ja Grigor Dimitrov kohtaavat Miamin finaalissa.
AOP

Miamin Masters-turnauksen loppuottelu miesten turnauksen osalta pelataan sunnuntai-iltana Suomen aikaa. Loppuottelusta saadaan kahden eurooppalaispelaajan välinen taistelu, kun Italian ja Unkarin ykköspelaajat kohtaavat toisensa. Kumpikin on esittänyt Miamissa erinomaista tennistä matkalla loppuotteluun.

Italian Jannik Sinner kohtaa Miamin Masters-turnauksen loppuottelussa Unkarin Grigor Dimitrovin sunnuntaina. Tämä varmistui lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Dimitrov kaatoi omassa välierässään Saksan suurpelaaja Alexander Zverevin kovan taistelun jälkeen.

Dimitrov vei Zvereviä vastaan lähes kolmen tunnin taistelun kolmessa erässä nimiinsä 6-4, 6-7, 6-4 -lukemin menettämättä syöttöään kertaakaan. Unkarilainen mursi taas Zverevin erinomaisena pidetyn syötön kahdesti. Ottelun toisessa erässä pelattu katkaisupeli oli melkoista minimurtojen vaihtoa, mutta lopulta saksalainen vei katkaisupelin 7-4 -lukemin nimiinsä.

Sinner kohtasi myöhään perjantai-iltana omassa välierässään Venäjän Daniil Medvedevin ja järjesti melkoisen ilotulituksen. Sinner murskasi Medvedevin 6-1, 6-2 -lukemin eikä antanut vastustajalleen mitään mahdollisuutta. Ottelussa Sinner syötti seitsemän ässää ja ykkössyötön 64 prosentin varmuudella sisään. Ykkösistään italialainen voitti neljä viidestä, mikä on todella kova lukema venäläistä vastaan. Sinner antoi Medvedeville ottelussa yhteensä kolme murtopalloa, mutta selvitti kaikki tyylillä.

Loppuotteluun Sinner lähtee suosikkina, mutta äärimmäisen hyvää tennistä alkuvuoden pelannut Dimitrov on silti kova vastus. Dimitrov pystyy monipuolisella pelillään ja etenkin painavalla yhden käden rystyllä sekoittamaan Sinnerin peliä todella paljon. Se ei välttämättä riitä voittoon, mutta hieno taistelu on varmasti luvassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis