Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Uskomaton voitto! – Todellinen yllättäjä valloitti Miamin Mastersin

Danielle Collins valloitti Miamin Masters-turnauksen.
AOP

Miamissa pelataan tällä viikolla päätökseen Masters-1000 tennisturnaus. Naisten turnauksen loppuottelu pelattiin lauantaina ja turnauksen voittajaksi nousi todellinen yllättäjä. Miamissa voiton vei nimiinsä aiemmin tänä vuonna uransa lopettamisesta tiedottanut yhdysvaltalaisveteraani.

Yhdysvaltain 30-vuotias Danielle Collins vei nimiinsä WTA-kiertueen Miamin Masters-turnauksen. Collins kaatoi loppuottelussa todellisen supertähden, kun Kazakstanin Elena Rybakina kaatui suoraan kahdessa erässä 7-5, 6-3 -lukemin.

Collins pelasi erinomaisen turnauksen sillä sijoittamaton pelaaja eteni tyylillä turnausvoittoon. Collins hävisi turnauksessa vain yhden erän ja se tapahtui turnauksen avausottelussa Bernarda Peraa vastaan.

Loppuottelussa avauserä meni tunnin taiston jälkeen Collinsille, vaikka Rybakinalla oli erässä lukuisia murtopalloja ja mahdollisuuksia ottaa erä haltuunsa. Lopulta erän 12. pelissä Collins käytti erän neljännen murtopallon hyödykseen ja otti erän nimiinsä.

Toisessa erässä Collins karkasi välittömästi murrolla johtoon viemällä toisen Rybakinan syöttövuoron putkeen, mutta kazakstanilainen otti murron välittömästi takaisin. 3-3 -tilanteessa Rybakina sai murtopallon Collinsin syötössä, mutta ei onnistunut tätä käyttämään hyödykseen. Lopulta kahdeksannessa pelissä Collins mursi toistamiseen kazakstanilaisen syötön ja pääsi syöttämään ottelua nimiinsä 5-3 -tilanteessa. Lopulta neljäs ottelupallo toi ratkaisun ja Collinsille voiton.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis