Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Miamissa luvassa superottelu! – Kaksi tennistähteä kohtaa jälleen

Daniil Medvedev ja Jannik Sinner tennisturnauksessa.
AOP

Miamissa pelataan perjantaina kaksi välieräottelua, joissa selviää Miamin Masters-turnauksen finalistit. Päivän ensimmäisessä ottelussa nähdään viime vuoden finaalin uusinta, kun Venäjän ja Italian ykköspelaajat kohtaavat toisensa. Myöhemmässä välierässä Saksan ykköspelaaja kohtaa kokeneen bulgarialaistähden.

Australian avointen loppuottelussa tammikuussa kohdanneet Italian Jannik Sinner ja Venäjän Daniil Medvedev ottavat toisistaan mittaa perjantaina pelattavassa Miamin Masters-turnauksen välierässä. Sinner on turnauksessa kakkossijoitettu pelaaja ja Medvedev kolmossijoitettu pelaaja.

Miehet kohtasivat viime vuonna Miamin Masters-turnauksen loppuottelussa, mutta tuolloin Medvedev oli liian suuri palanen italialaiselle purtavaksi. Aiemmin tämän vuoden Australian avointen loppuottelussa Sinner sai maksaa potut pottuina, sillä italialainen nousi Medvedeviä vastaan loppuottelussa kahden erän takaa voittoon 3-2 -erin ja nappasi uransa ensimmäisen Grand Slam -voiton nimiinsä.

Sinner on matkalla välierään menettänyt vain yhden erän ja se tapahtui kolmannen kierroksen ottelussa Hollannin Tallon Griekspooria vastaan. Tämän jälkeen neljännellä kierroksella Sinner kaatoi Australian Christopher O’Connellin ja puolivälierässä Tshekin Tomas Machacin suoraan kahdessa erässä. Kumpaakin pelaajaa vastaan Sinner menetti syöttönsä kertaalleen.

Toissa viikolla pelatussa Indian Wellsissä Sinner hävisi vuoden 2024 ensimmäisen ottelunsa Espanjan Carlos Alcarazille kolmessa erässä. Alcaraz kaatoi loppuottelussa Medvedevin kahdessa erässä, mutta taipui 2-0 -erin Miamin puolivälierässä Grigor Dimitroville, joka kohtaa toisessa välierässä Saksan Alexander Zverevin.

Miamin Mastersin hallitseva mestari, ATP-rankingin neljä omaava Medvedev on edennyt välierään ilman erätappioita. Kovimman testin venäläinen koki puolivälierässä Chilen Nicolas Jarrya vastaan. Jarry kaatui kuitenkin 6-3, 7-6 -lukemin, vaikka chileläisellä oli toisen erän katkaisupelissä minimurron etu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis