Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jättiyllätys Miamissa! – Bulgarian tennistähti löi supertähden laulukuoroon

Grigor Dimitrov iski Carlos Alcarazin laulukuoroon Miamin Masters-turnauksessa.
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla vuoden toinen Masters-turnaus päätökseen. Viikonlopun loppupeleihin on pelaajat nyt selvillä, kun perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa nähtiin neljäs ja samalla viimeinen puolivälierä. Tässä ottelussa nähtiin koko turnauksen suurin yllätys, kun toissa viikolla Indian Wellsin valloittanut espanjalaistähti lensi laulukuoroon.

Miamin Masters-turnauksessa nähtiin todella suuri yllätys, kun turnauksen ykkössijoitettu pelaaja eli Espanjan Carlos Alcaraz lensi tylyllä tavalla laulukuoroon. Alcaraz taipui turnauksen puolivälierässä kokenutta Bulgarian Grigor Dimitrovia vastaan suoraan kahdessa erässä 6-2, 6-4 -lukemin.

Ottelu oli maaginen esitys yhden käden rystyä lyövältä Dimitrovilta, sillä bulgarialainen mursi espanjalaisen syötön yhteensä neljä kertaa ja syötti todella korkealla tasolla. Bulgarialainen menetti ottelussa syöttönsä vain kertaalleen ja se tapahtui toisessa erässä Dimitrovin oltua murrolla edellä 4-2 -lukemin.

ATP-rankingissa sijalla 12 oleva Dimitrov kohtaa turnauksen välierässä Saksan Alexander Zverevin. Zverev kaatoi Unkarin nousevan tähden Fabian Maroszanin torstai-iltana suoraan kahdessa erässä 6-3, 7-5 -lukemin. Saksalainen pelasi erinomaisen ottelun, sillä Zverev sai ykkössyötön 74 prosentin varmuudella sisälle ja voitti ykkössyötöistään neljä viidestä.

Zverevin ja Dimitrovin välinen välierä pelataan lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa alkaen kello 1.00. Voittaja kohtaa turnauksen loppuottelussa joko Venäjän Daniil Medvedevin tai Australian avoimet voittaneen Italian Jannik Sinnerin. Pelaajat kohtasivat viime vuonna turnauksen loppuottelussa ja silloin voiton vei Medvedev.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis