Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Monte-Carlossa pelit tosissaan käyntiin! – Maanantaina upeita otatuksia

Grigor Dimitrov Shanghaissa neljän parhaan joukkoon.
AOP

Tällä viikolla pelataan ATP-kiertueen massakenttäkauden ensimmäinen kolmesta Masters-turnauksesta, kun Monte-Carlon Masters-turnaus käynnistyy. Turnauksessa on mukana vain 56 pelaajaa pääsarjassa ja muista Masters-turnauksista poiketen turnaus pelataan läpi viikossa. Ensimmäinen kierros käynnistyi neljän ottelun voimin jo lauantaina, mutta maanantaina kisa lähtee kunnolla käyntiin.

Monte-Carlon Masters-turnauksessa on mukana 56 pelaajaa joista 16 on sijoitettuja. 16 sijoitetusta pelaajasta kahdeksan parasta pääsee suoraan toiselle kierrokselle ja he aloittavat ottelunsa tiistain sekä keskiviikon aikana.

Maanantaina nähdään silti lukuisia erinomaisia pelaajia kentällä, kun muun muassa kisassa yhdeksänneksi sijoitettu Bulgarian Grigor Dimitrov pelaa massakenttäkauden ensimmäisen ottelunsa. Miamin Masters-turnauksen loppuottelussa Italian Jannik Sinnerille viikko sitten hävinnyt Dimitrov kohtaa maanantain ottelussa kotiyleisön suosikin Valentin Vacherotin. Vacherot oli mukana Miamin karsinnoissa, mutta taipui Andrea Vavassorille, joka ei ole mukana Monte-Carlossa.

Dimitrovin ottelun voittaja kohtaa voittajan Matteo Berrettinin ja Miomir Kecmanovicin välisestä ottelusta. Italian Berrettini voitti Marokossa pelatussa Marrakechin massaturnauksen loppuottelussa sunnuntaina hallitsevan mestarin Espanjan Roberto Carballes Baenan suoraan kahdessa erässä ja menetti yhteensä kaksi erää koko turnauksessa.

Iltasessiossa nähdään todella mielenkiintoinen otatus, kun kaksi ATP-listalla 30 parhaan pelaajan joukossa olevaa pelaajaa kohtaavat toisensa. Venäjän Karen Khachanov saa haasteen Iso-Britannian Cameron Norrielta. Khachanov eteni neljännelle kierrokselle Miamissa, kun taas Norrie taipui kolmannella kierroksella Daniil Medvedeville. Norrielle alustana massakenttä sopii parempana pelaajana pidettävää venäläistä paremmin.

Khachanovin ottelun voittaja kohtaa joko Argentiinan Francisco Cerundolon tai Saksan Daniel Altmaierin, joka pääsi “lucky loserina” turnaukseen mukaan, vaikka hävisi karsintojen toisella kierroksella Ranskan Corentin Moutetille suoraan kahdessa erässä.

Iltapäivällä Italian jättiyllätyksen Indian Wellsissä järjestänyt Luca Nardi kohtaa Kanadan Felix Auger-Aliassimen. Nardilla on alla karsintojen lisäksi turnausvoitto massakentiltä Italian Napolista, jossa pelattiin haastajakiertueen turnaus toissa viikolla. Ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella turnauksessa kolmanneksi sijoitetun Espanjan Carlos Alcarazin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis