Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Karmea uutinen! – Suomen tennistähti jättää arvoturnauksen väliin

Emil Ruusuvuori Barcelonan massalla.
AOP

Tällä viikolla ATP-kiertueella pelataan vuoden kolmas yhteensä yhdeksästä Masters-turnauksesta, kun Monte-Carlon -turnaus käynnistyy tosissaan maanantaina. Turnauksen pääsarjaan olisi selvittänyt tiensä ilman karsintoja myös Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori, mutta ATP-rankingissa sijalla 67 oleva suomalainen joutui vetäytymään turnauksesta.

Viime vuonna Monte-Carlon Masters-turnaukseen karsintojen kautta “lucky loserina” tiensä selvittänyt Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori on loukkaantunut. Selkävammasta kärsivä Ruusuvuori joutuu vetäytymään Monte-Carlon Masters-turnauksesta vammansa vuoksi kertoo Tennisform-sivusto sosiaalisenmedian X-palvelussa. Ruusuvuori on maanantaina julkaistulla ATP-listalla sijalla 67.

Ruusuvuoren alkukausi sujui todella hyvin, mutta suomalainen joutui luovuttamaan Dohan ATP-turnauksen puolivälierän ja hyytyi ensimmäisen kierroksen tappioihin Yhdysvaltain Masters-turnauksissa.

Suomalaisen piti pelata Monte-Carlon Masters-turnauksen ensimmäisellä kierroksella Italian Matteo Arnaldia vastaan. Ruusuvuoren tilalle siirtyi Intian huimaa nousua ATP-listoilla tehnyt Sumit Nagal, joka selvitti karsinnat. Nagal kaatoi karsinnoissa Argentiina Facundo Diaz Acostan kolmessa erässä ja Italian Flavio Cobollin kahdessa erässä.

Arnaldin ja Nagalin välisen ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella Tanskan seitsemänneksi sijoitetun Holger Runen.

Ruusuvuori on toistaiseksi ilmoittautunut vielä Barcelonassa pelattavaan ATP-500 -tason turnaukseen, joka käynnistyy viikon kuluttua ja Madridin Masters-turnaukseen, joka käynnistyy 22. huhtikuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis