Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Nousu kohti sadan rankingia alkaa! – Otto Virtasella huima mahdollisuus

Otto Virtanen Davis Cupissa.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen on pitänyt turnauspelaamisesta reilut kaksi viikkoa taukoa. Virtanen osallistui viimeksi Miamin Masters-turnauksen karsintoihin ja voitti siellä yhden ottelun. Tämän jälkeen Virtanen on keskittynyt harjoitteluun ja vireen luomiseen kevään turnauksiin. Suomalainen palaa pelikentille tällä viikolla Etelä-Koreassa.

Suomen Otto Virtanen pelaa tällä viikolla Etelä-Korean Busanissa korkean pisteluokan haastajaturnauksessa. Busanin haastajaturnaus on Challenger 125 -tason kisa, jossa voittajalle on luvassa 125 ATP-pistettä. Virtanen on turnauksessa sijoitettu toiseksi heti Australian James Duckworthin jälkeen. Turnauksen lähtökohtaisesti ykkössijoitettu pelaaja oli Australian Max Purcell, mutta Purcell joutui vetäytymään turnauksesta.

Virtanen kohtaa turnauksen ensimmäisellä kierroksella tiistaina Etelä-Korean 26-vuotiaan Seong Chan Hongin, joka on ATP-listalla sijalla 201.

Hong pelasi Yhdysvaltain Masters-turnauksista Indian Wellsissä selvittämällä karsinnat. Hong taipui turnauksen avauskierroksen ottelussa Tshekin nuorelle syöttötykki Jakub Mensikille suoraan kahdessa erässä. Tämän jälkeen eteläkorealainen pelasi Phoenixin haastajaturnauksen karsinnoissa Belgian kokenutta David Goffinia vastaan ja hävisi suoraan kahdessa erässä.

Virtasen mahdollisessa toisen kierroksen ottelussa vastaan tulee joko karsija Yunseong Chung tai Viron Mark Lajal. Ensimmäinen mahdollinen sijoitettu vastustaja odottaa perjantain puolivälierässä ja se on Hong Kongin Coleman Wong.

Duckworth kohtaa ensimmäisellä kierroksella eteläkorealaisen Hoyong Rohin, joka pelasi Australian avoimien poikien turnauksessa ensimmäisellä kierroksella. Voittaja kohtaa toisella kierroksella Iso-Britannian Arthur Feryn, joka kaatoi Ranskan Jules Marien suoraan kahdessa erässä tylysti 6-2, 6-1 -lukemin

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis