Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtaselle karu tappio – “Uskomaton pettymys…”

Otto Virtanen Ranskan avoimien karsinnoissa.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen palasi pelikentille Etelä-Koreassa. Virtanen oli sijoitettuna Busanin haastajaturnauksessa toiseksi ja asetelmat olivat mitä parhaimmat menestykselle Itä-Aasiassa. Toisin kuitenkin kävi, sillä suomalainen lensi laulukuoroon heti ensimmäisellä kierroksella.

ATP-rankingissa tämän viikon maanantaina julkaistulla listalla sijalla 159 oleva Otto Virtanen kärsi todella kovan tappion Busanin haastajaturnauksessa. Virtanen taipui kakkossijoitettuna pelaajana Etelä-Korean Seong Chan Hongille suoraan kahdessa erässä 6-2, 6-2 -lukemin.

Kyseessä oli Virtaselle uskomaton pettymys, sillä asetelmat Busanin turnaukseen olivat erinomaiset. Challenger 125 -tason turnauksessa on voittajalle jaossa 125 ATP-pistettä, mutta Virtasen osalta nämä jäi saamatta.

Ottelun avauserässä Virtanen piti kaksi ensimmäistä syöttöään puhtaasti nollille, mutta menetti kolmannen syöttövuoronsa pitkän taistelun jälkeen johdettuaan syöttövuoroaan jo 40-15. Tätä seurasi kolme perättäistä pelivoittoa Hongille ja erävoitto meni eteläkorealaiselle 6-2 -lukemin.

Toisessa erässä Virtanen menetti syöttönsä jo kolmannen kerran putkeen, mutta mursi takaisin. Tästä ei paljoa iloa kertynyt sillä, eteläkorealainen otti kaksi helppoa murtoa putkeen ja vei erän 6-2 -lukemin.

Hong kohtaa toisella kierroksella Viron Mark Lajalin, joka kaatoi Etelä-Korean Yunseong Chungin suoraan kahdessa erässä 6-3, 6-2 -lukemin

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis