Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jättimäinen takaisku! Espanjalaisässä pihalle Monte Carlosta loukkaantumisen takia! – “Nähdään ensi vuonna”

Carlos Alcaraz
AOP

Espanjan ykköspelaaja Carlos Alcaraz on joutunut vetäytymään Monte Carlo Mastersista oikean kyynärvarren vamman vuoksi.

Jannik Sinnerille hiljattain paikkansa maailmanlistalla menettänyt Carlos Alcaraz on jälleen kärsinyt uuden takaiskun. Osansa loukkaantumisista saaneen Alcarazin oli määrä kohdata maanmiehensä Felix Auger-Aliassime Monte Carlon tennisturnauksen toisella kierroksella, mutta hän joutuu vetäytymään turnauksesta.

Alcaraz kirjoitti The Independentin mukaan tilanteesta sosiaalisen median tilillään seuraavasti:

– Olen tehnyt töitä Monte Carlossa ja yrittänyt toipua viime hetkeen asti oikean käteni vammasta, mutta se ei ollut mahdollista, enkä voi pelata! Odotin todella innolla pelaamista… Nähdään ensi vuonna!

20-vuotias Alcaraz voitti ensimmäisen mestaruutensa sitten viime kesän Wimbledonin Indian Wellsissä viime kuussa, mutta hävisi sen jälkeen Grigor Dimitroville Miami Openin puolivälierissä.

Kausi on äärimmäisen tärkeä Alcarazille, jonka on määrä puolustaa titteleitään Barcelonassa ja Madridissa toukokuun aikana. Myös kilpailuasetelma Sinnerin kassa on oleellinen osa Alcarazin kisakautta. Lajin nuoret toivot ovat järjestäneet hienoja kamppailuja, joista toivottavasti pääsemme pian taas nauttimaan.

Italialaispelaaja Lorenzo Sonego ottaa Alcarazin paikan Monte Carlossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis