Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Monte-Carlossa kolmas kierros päätökseen! – tenniksen supertähdet tulessa

Jannik Sinner
AOP

Monte-Carlon Masters-turnauksessa on selvitty kolmannelle kierrokselle. Toiselta kierrokselta jäi keskiviikon sateiden takia kaksi ottelua loppuun ja kolmannen kierroksen ottelut käynnistyvät. Perjantaina turnauksessa on luvassa neljä puolivälierää ja viikonloppuna ratkaisukamppailut. Turnauksen hallitseva mestari Andrey Rublev lähti laulukuoroon keskiviikkona.

Tenniksen vuoden kolmas Masters-turnaus on edennyt kolmannelle kierrokselle. Torstaina nähdään kaikki turnauksen suurimmat mestarisuosikit areenalla, kun ykkössijoitettu Novak Djokovic kohtaa Italian Lorenzo Musettin ja Rooman viime vuotinen mestari Daniil Medvedev kohtaa maanmiehensä Karen Khachanovin.

Viime vuonna turnauksen samassa vaiheessa Djokovic kärsi tappion Musetille voitettuaan avauserän.

Myös tämän vuoden kolminkertainen turnausvoittaja Jannik Sinner tähyää paikkaa puolivälieriin kohtaamalla Saksan Jan-Lennard Struffin.

Turnauksessa on nähty jo yksi jättimäinen yllätys, kun kärkisijoitettu ja hallitseva mestari Venäjän Andrey Rublev lähti Australian Alexei Popyrinin käsittelyssä laulukuoroon suoraan kahdessa erässä. Popyrin kohtaa Australian Alex de Minaurin kolmannen kierroksen ottelussa. De Minaur on kaatanut tähän mennessä Tallon Griekspoorin ja Sveitsin Stan Wawrinkan.

Yksi päivän mielenkiintoisimmista taisteluista nähdään Puolan Hubert Hurkaczin ja Norjan Casper Ruudin välillä. Kumpikin pelaaja eteni viime viikon ATP-250 -tason turnauksissa finaalin ja näistä Hurkacz tuli turnausvoittajana ulos.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis