Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Monte-Carlon Masters-turnauksessa tänään hurja kaksintaisto: “Kuin Daavid vastaan Goljat”

Monte-Carlon Masters-turnaus.
AOP

ATP-kiertueen massakenttäkauden ensimmäinen Masters-turnaus, Monte-Carlon Masters -turnaus on edennyt kaksinpelien osalta välierävaiheeseen.

Monte Carlossa ratkotaan tänään taistelupari turnauksen huomiseen finaaliin. Turnauksen ykkössijoitettu Novak Djokovic kohtaa illalla Norjan Casper Ruudin.

25-vuotias Ruud kaatoi matkalla semifinaaliin Ranskan Ugo Humbertin ja Djokovic Australian Alex de Minaurin.

24-kertainen Grand Slam -voittaja Djokovic lienee ennakkosuosikki lähestulkoon jokaiseen otteluunsa – näin on myös tällä kertaa. Nuori haastaja Ruud aikoo kuitenkin lähteä otteluun hyvällä asenteella ja energialla.

– Katsoin hänen peliään hieman eilen. Se vaikutti vaikealta. En lähtisi sanomaan, että hän näytti haavoittuvaiselta, mutta tämä on yksi Masters turnaus missä hänellä on ollut hieman vähemmän menestystä, Ruud pohdiskeli oman puolivälieränsä jälkeen.

Illan ottelu tulee olemaan Djokovicille tämän uran 77:s Masters turnauksen välierä. Luku, johon Ruudilla on vielä hurjasti matkaa. Norjalaistähti tiedostaakin altavastaaja-asemansa ja vertasikin illan taistoa historialliseen kaksintaistoon:

– Siitä tulee kuin Daavid vastaan Goljat, Ruud naurahti.

– Teen parhaani ja aion pelata rennosti ja iloisesti. Haluan nauttia ottelusta, mies ennakoi.

Djokovicille tai Ruudille vastustajaksi sunnuntain finaaliin saadaan joko Italian Jannik Sinner tai Kreikan Stefanos Tsitsipas. Kaksikko pelaa päivän ensimmäisessä välierässä parhaillaan, Tsitsipasin johtaessa ottelua kirjoitushetkellä erin 1-0.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis