Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bullin kilpakumppanin pomolta kipeä tunnustus: “Kukaan ei saa Maxia kiinni tällä kaudella”

Mercedes tallipäällikkö Toto Wolff ei usko, että Max Verstappenille löytyy haastajaa tällä kaudella
AOP

Mercedes-pomo Toto Wolff ei usko, että Max Verstappenille löytyy tällä kaudella haastajaa.

Uuden F1-kauden alku on seurannut viime vuosilta tuttua kaavaa: Red Bull ja Max Verstappen painelevat aivan omassa vauhdissaan ja muut tallit yrittävät keksiä keinoja lentävän hollantilaisen kiinni saamiseksi.

Viime kaudella tehtävässä ei onnistunut kukaan ja samaa lopputulosta enteilee muun muassa Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff myös tälle kaudelle.

– Kukaan ei saa Maxia kiinni tänä vuonna, Wolff enteili Verstappenin Suzukan GP:n voiton jälkeen.

Itävaltalaisen kommentit eivät mikään varsinaisen shokki kuitenkaan ole vaan mies lähinnä vain vahvisti sen, mitä useimmat ovat varmasti mielessään jo ajatelleet.

– Hänen autonsa ja ajamisensa ovat vain niin uskomattomia. Sen näkee siitä, miten hän hallitsee renkaita. Tämä kausi on jotakuinkin paras kaikista. Se on se kilpailu joka on käynnissä, Wolff totesi.

Verstappen itse ei kuvaillut Japanin voiton jälkeen ylivoimaansa aivan yhtä suorasanaisesti kuin Wolff, mutta myönsi, että tallissa ollaan hyvissä asetelmissa. Hollantilainen näkee tulevalla kaudella kuitenkin myös vaaranpaikkoja, missä Red Bullille voisi löytyä haastajia.

– Tiedän, että tulossa on ratoja, jotka eivät ehkä ole meille niin suotuisia. Kun katsoo historiaa, niin kaupunkiradat ovat ehkä olleet hieman haastavampia meille, Verstappen myönsi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1