Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottas ei peitellyt pettymystään Suzukan GP:n jälkeen: “Olisi pitänyt riittää pisteille”

Valtteri Bottas ei ollut tyytyväinen tulokseen Suzukan GPssä
AOP

Valtteri Bottaksen toiveet pistesaldon avaamisesta tämän kauden osalta kaatuivat Suzukan GP:ssä huonosti ajoitettuun varikkopysähdykseen.

Autourheilun kuninkuusluokassa eli formula ykkösissä kisattiin viime viikonloppuna kauden neljäs osakilpailu. Red Bull juhli Max Verstappenin johdolla Suzukan legendaarisella radalla kaksoisvoittoa.

Sauberin suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas ajoi lauantaina onnistuneet aika-ajot ja pääsi sunnuntain kisaan lähtöruudusta 13. Sunnuntaina suomalainen ei kuitenkaan pystynyt enää parantamaan ja tuloksena oli lopulta 14. sija.

Vaikka koko viikonlopussa ja erityisesti sunnuntain kisassa oli myös paljon positiivista, oli Bottaksella kisan jälkeen päällimmäisenä mielessä pettymys.

– Vauhtimme näytti vahvalta tänään – Sen olisi pitänyt riittää pisteille. Se on yksi positiivinen asia, jonka otamme tästä viikonlopusta, Bottas summasi Sauberin sivuilla.

Bottas aloitti kisan vahvasti ja nousi Daniel Ricciardon ja Alexander Albonin kolarin myötä heti kaksi sijaa. Toiveet pisteistä sulivat kuitenkin suomalaisen toisen varikkopysähdyksen myötä.

– Pysähdyimme samaan aikaan monen muun auton kanssa, eikä pysähdys ollut paras mahdollinen. Radalle palattuani jouduin Kevin Magnussenin taakse, suomalainen harmitteli.

– Olen ehdottomasti pettynyt, sillä enemmänkin oli otettavissa ja olisimme voineet avata pistetilimme.

– Kisavauhtimme näytti kuitenkin lupaavalta ja toivottavasti pystymme Shanghaissa parantamaan, Bottas päätti.

Tulevana viikonloppuna F1-sarjassa pidetään paussia ennen kuin sirkus palaa seuraavalla viikolla parin vuoden tauon jälkeen Kiinaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1