Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Onko Ferrari löytänyt ratkaisun suurimpaan ongelmaansa? – “Meidän täytyy jatkaa työntekoa”

Frederic Vasseur, Ferrari.
AOP

Ferrarin tallipäällikkö Frederic Vasseur paljastaa, ettei italialaistalli voi taata, että sen rengasongelmat on täysin ratkaistu positiivisista merkeistä huolimatta.

Rengasongelmat olivat viime vuonna yksi Ferrarin suurimmista murheenkryyneistä. Tällä kaudella italialaistalli on kuitenkin saanut viitteitä paremmasta.

SF-24 on ollut kilpailukykyinen kauden neljässä ensimmäisessä osakilpailussa, ja Carlos Sainz voitti Australiassa ja tiimi nousi palkintokorokkeelle kolmessa muussa kilpailussa.

Ferrarin tallipäällikkö Frederic Vasseur haluaa kuitenkin vielä nähdä, miten auto toimii muissa paikoissa ja viileämmissä olosuhteissa sen jälkeen, kun kuuma sää hallitsi kauden alkupuolen tapahtumia.

– Mielestäni olemme olleet kauden alusta lähtien paljon parempia renkaiden hallinnassa, Vasseur tuumi Motorsport.comin mukaan Suzukan GP:n jälkeen.

– Pystyimme mielestäni ajamaan nopeimman kierroksen Jeddassa ja Melbournessa viimeisellä kierroksella. Eroa oli luullakseni tässäkin kilpailussa melkein kymmenyksen verran.

– Mielestäni otimme erittäin hyvän askeleen eteenpäin tässä kisassa, työskentelimme paljon heikkouksien parissa ja paransimme huomattavasti monilla osa-alueilla.

– Meillä on silti varmasti muitakin heikkouksia, joten meidän on jatkettava työntekoa, jotta voimme parantaa.

– Renkaiden kanssa joku asia toimii jonain päivänä, ja toisena taas ei. Kiinassa meitä odottaa jälleen uudet haasteet ja erilainen ilmasto.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1