Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Fernando Alonsolta melkoisia ylisanoja Aston Martinin viikonlopusta! – “Onnistuimme siinä myös Australiassa”

Fernando Alonso, Aston Martin.
AOP

Aston Martinin Fernando Alonso oli tyytyväinen päättyneen kisaviikonlopun antiin. Suzukan GP:ssä kuudennelle sijalle ajanut espanjalaislegenda uskoo saaneensa parhaan irti autosta ja pitää tulosta oikeutettuna.

Fernando Alonso starttasi Suzukassa viidennestä lähtöruudusta ja sijoittui lopulta kuudenneksi jäätyään Ferrarin Charles Leclercin taakse.

Kokenut espanjalainen onnistui kuitenkin pysymään George Russellin ohjastaman Mercedeksen ja Oscar Piastrin McLarenin edellä kisan viimeisillä kierroksilla.

Alonso uskoo, että Aston Martin AMR24 on tällä hetkellä F1:n viidenneksi nopein auto, ja siksi hän ja tiimi tekevät odotettua parempia tuloksia.

Mies myönsi, ettei ollut täysin luottavainen auton nopeuteen kilpailun viimeisillä kierroksilla, mutta paljasti olevansa todella tyytyväinen tiimin kokonaissuoritukseen.

– Luulen, että tämä on viiden parhaan viikonloppuni joukossa koskaan. Viides sija karsinnoissa ja kuudenneksi ajaminen olivat jotain täysin odottamatonta. Joten kyllä, olen hyvin ylpeä.

– Mielestäni olemme viidenneksi nopein tiimi hyvällä marginaalilla neljänteen ja selvällä erolla kuudenteen.

– Meitä ei voi mitenkään verrata Ferrariin, McLareniin, Red Bulliin tai Mercedekseen. Siksi tällaisille sijoille sijoittuminen on täysin epätodellista. Onnistuimme siinä myös Australiassa.

Lähde: Motorsport.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1