Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Takavuosien F1-tähdet olivat lähellä ajautua käsirysyyn: “Me vihasimme toisiamme”

Juan Pablo Montoya
AOP

Juan Pablo Montoya muistetaan ajotaitojensa lisäksi myös tulisesta luonteestaan. Kolumbialainen paljastaa tuoreessa haastattelussa ajautuneensa takavuosina melkein iskujenvaihtoon F1-legenda Jacques Villeneuven kanssa.

Juan Pablo Montoya, 48, ajoi kuusi vuotta moottoriurheilun huipulla vuosina 2001-2006 ja osallistui 95 F1-osakilpailuun. Tulokaskaudellaan Williamsilla Montoya kuitenkin suututti joitakin kilpailijoita. Paikoitellen hän ärsytti myös pomoaan Frank Williamsia, mutta hänen vauhtinsa oli kiistaton.

Williamsilla Montoya saavutti lopulta neljä voittoa, ennen kuin hän siirtyi McLarenille vuonna 2005, jossa hän voitti vielä kolme kilpailua. McLarenilla hän voitti vuonna 2005 Britannian GP:n, Italian GP:n ja Brasilian GP:n – jonka hän vei nimiinsä myös Williamsilla vuonna 2004.

Montoyan ympärillä sattui ja tapahtui jatkuvasti, mutta pahimmilta ylilyönneiltä yleensä vältyttiin. Sellainen oli kuitenkin lähellä vuonna 2001, jolloin kolumbialainen oli lähellä päätyä tappeluun Jacques Villeneuven kanssa harjoituksissa sattuneen kolarin takia.

– Suhde, joka minulla oli Villeneuven kanssa, kun ajoimme kilpaa, oli vihamielinen, Montoya kertoi F1 Oversteerin mukaan.

– Tarkoitan, että me vihasimme toisiamme. Kun palasin kisoihin, katsoimme toisiamme ja nauroimme tapahtumille. Se oli siinä.

– Mutta me melkein löimme toisiamme kuljettajien kokouksessa Kanadassa. Ajoin hänen tielleen (harjoituksissa), johon hän ei ollut tyytyväinen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1