Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Verstappenilta painava mielipide Alonso-huhuihin! – “Minusta olisi outoa tehdä sopimus 42-vuotiaan kuljettajan kanssa”

Fernando Alonson tulevaisuus puhuttaa.
AOP

Sergio Perezin uskotaan joutuvan jättämään kuljettajanpaikkansa Red Bullilla tämän kauden jälkeen. Tiimin selkeä ykköspilotti Max Verstappen ottaa kantaa Perezin mahdolliseen seuraajaan, mutta muistuttaa myös työnantajansa periaatteista.

Red Bullia ravistelee muutokset kuluvan kauden jälkeen. Tallin kakkoskuljettaja Sergio Perez on jäämässä ilman sopimusta, eikä hänen uskota olevan saamassa uutta kontrahtia työnantajaltaan.

Näin ollen spekulaatiot meksikolaisen seuraajasta ovat käyneet kuumina koko alkukauden ajan. Yhtenä mahdollisena vaihtoehtona on pidetty Fernando Alonson siirtymistä Red Bullin vahvuuteen.

Hyvää jälkeä Aston Martinilla tehnyt veteraani on median mukaan yksi vahvimmista ehdokkaista Max Verstappenin rinnalle. Verstappen kertoo olevansa valmis ajamaan Alonson kanssa, mutta muistuttaa työnantajaansa tärkeästä asiasta.

– En välitä siitä, kuka istuu vieressäni. Sanoin sen myös tiimille. Uskon aina itseeni, enkä ole mielestäni kaikkien pomo. Mutta jos minulta kysytään, minusta olisi outoa tehdä sopimus 42-vuotiaan kuljettajan kanssa, Verstappen kommentoi Total Motorsportin mukaan.

– Red Bullilla on aina ollut perinne kouluttaa itse nuoria kuljettajia. Sergio Perezin hankinta oli poikkeama tuosta suuntauksesta.

– (Kyse ei ole siitä, että) en tulisi toimeen Fernandon kanssa, mutta katson myös tiimin tulevaisuutta. Viime kädessä on kuitenkin heidän päätettävissään, kuka ajaa, ja missä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1