Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bull-huhut unholaan! F1-veteraani päätti jatkostaan!

Fernando Alonso, Aston Martin.
AOP

Fernando Alonson tulevaisuudesta on esitetty tämän vuoden aikana monenlaisia arvioita. Espanjalaismestaria on viety huhuissa Red Bullin pilttuuseen ensi kaudeksi, mutta tämä vaihtoehto voidaan unohtaa, sillä mies on allekirjoittanut Aston Martinin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Fernando Alonso jatkaa ensi kaudella Formula 1:ssä Aston Martinin vahvuudessa. Talli ilmoitti, että kaksinkertainen maailmanmestari on allekirjoittanut uuden sopimuksen, joka pitää hänet pilttuussa vuoteen 2026 asti.

Alonso siirtyi Aston Martiniin Alpinelta vuodeksi 2023, ja osapuolet aloittivat yhteistyönsä vahvasti saavuttamalla kuusi palkintokorokesijoitusta viime vuoden kahdeksassa ensimmäisessä kilpailussa.

Vauhti on ollut hyvää myös kuluvalla kaudella, ja Alonso on pystynyt tekemään kovaa tulosta. Miehen nimi on pyörinyt tällä kaudella runsaasti huhuissa ja häntä on viety ensi kaudeksi Red Bullille.

Alonso on kuitenkin allekirjoittanut nyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Aston Martinin kanssa, jonka myötä spekuloinnit hänen jatkostaan voidaan unohtaa.

– Fernandon pitkän aikavälin tulevaisuuden varmistaminen Aston Martin Aramcon kanssa on loistava uutinen, Aston Martinin tallipäällikkö Mike Krack kertoi.

– Olemme luoneet vahvan pohjan yhteistyölle viimeisten 18 kuukauden aikana, ja olemme erittäin päättäväisiä tämän projektin onnistumisen suhteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1