Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Lähde: Mercedes on valinnut Lewis Hamiltonin korvaajan!

Carlos Sainz
AOP

Mercedes on valinnut Carlos Sainzin Lewis Hamiltonin korvaajaksi F1-kaudelle 2025, lähteet väittävät.

Ferrarin pilttuussa hyvää jälkeä tehnyt Carlos Sainz on siirtymässä Mercedeksen palvelukseen kahden vuoden sopimuksella, Crash.Net uutisoi.

Huhut Mercedeksen päätöksestä kuljettajakokoonpanossaan tulevat vain vajaa vuorokausi sen jälkeen, kun Fernando Alonso jatkosopimus Aston Martinin kanssa julkistettiin.

Alonsoa yhdistettiin vahvasti Mercedekseen, mutta hän päätti sitoutua Aston Martiniin.

Espanjalaisveteraanin päätettyä tulevaisuudestaan, olisi Sainz kenties Mercedeksen kannalta paras jäljellä olevista vaihtoehdoista. Etenkin, kun tasonsa jälleen alkukaudella osoittanut Max Verstappen näyttää sittenkin jatkavan Red Bullin leivissä.

Sainz olisi Mercedeksen kannalta suhteellisen turvallinen valinta, sillä hän on aloittanut F1-kauden 2024 vahvasti ja sijoittunut palkintokorokkeelle kaikissa kolmessa kilpailussa. Australian GP päättyi miehen voittoon ennen tallitoveri Charles LecLerciä.

Sainzin mahdollinen saapuminen vaikuttaisi todennäköisesti myös lupaavan Andrea Kimi Antonellin tulevaisuuteen.

Yhtenä F1:n suurimmista lahjakkuuksista pidetyn Antonellin kohtalolla on spekuloitu paljon, mutta jos Sainz saapuu Mercedekselle, lähetetään nuorukainen todennäköisesti kasvamaan korkoa jonnekin muualle. Yhtenä vaihtoehtona pidetään Williamsia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1