Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Ferrari-tähdeltä iso paljastus tulevaisuudesta F1-sarjassa: “En näe itseäni F1-sarjassa enää…”

Charles Leclercin mielestä Carlos Sainz ylitti rajan Kiinan sprinttikilpailussa
AOP

Fernando Alonson jatkosopimus sai Ferrari-tähti Charles Leclercin pohtimaan omaa tulevaisuuttaan moottoriurheilun kuninkuusluokassa.

Aston Martin tiedotti aiemmin tällä viikolla, että kaksinkertainen F1-maailmanmestari Fernando Alonso on allekirjoittanut tallin kanssa vuoteen 2026 saakka kestävän jatkosopimuksen.

42-vuotias Alonso on yksi F1-sarjan kokeneimpia ja menestyneimpiä kuljettajia. Samanlaisesta menestyksestä haaveilee myös Ferrarin monacolaistähti, Charles Leclerc, joka pohdiskeli Alonson jatkosopimuksen myötä myös omaa jatkoaan sarjassa. Ferrari-tähti ei usko, että tältä löytyy kisakuntoa aivan yhtä pitkään kuin Alonsolta.

– En näe itseäni F1-sarjassa enää 43 vuotiaana vaikka niin haluisinkin. Haluan kokeilla muita sarjoja, kuten Le Mansin 24 tunnin kilpailua, Leclerc paljasti.

Leclerc on saavuttanut urallaan 23 paalupaikkaa ja 5 osakilpailuvoittoa. Maailmanmestaruutta mies ei ole pystynyt vielä saavuttamaan.

Alonson jatkosopimuksen Leclerc näkee hieman ristiriitaisena, sillä mies kokee, että nykyisten kuljettajien keski-ikän noustessa yhä korkeammaksi, ei nuorille lupaaville kuljettajille löydy samalla tavalla enää mahdollisuuksia sarjaan nousulle.

– Fernando on yksi sarjan lahjakkaimmista kuljettajista ja hän ansaitsee paikkansa Formula 1:ssä, Leclerc totesi.

– Mutta on myös monia nuoria, jotka ansaitsevat paikan, eikä tasapainon löytäminen ole helppoa, mies pohdiskeli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1